Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

5 megfontolandó szempont autószerviz választásához

Autó az emelőn

Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik, milyen autószervizbe viszed az autódat. Nem kis bizalomra van szükség ahhoz, hogy ott hagyd egy helyen az autódat, és a munkatárs kezébe add a slusszkulcsot. Minden autótulajdonos azt szeretné, ha jó kezekbe kerülne a kocsija, és egy olyan, jól működő járgányt kaphatna vissza, amivel biztonságosan közlekedhet.

1. Mit mondanak róla mások?

Ahogy szokták mondani, a legjobb a „szájról-szájra” reklám, így mindig olvass utána a véleményeknek, kérdezősködj körbe az ismerősöknél, mielőtt autószervizt választanál. Szerencsére az internet megkönnyíti számodra a döntést, bármelyik műhelynek utána lehet járni manapság a segítségével. Ha nem hiszel a szerviznek, higgy a már ott járt autótulajdonosoknak – az általuk kapott információknál nem lehet biztosabb.

2. Milyen áron dolgoznak?

Valószínűleg senkinek nem mindegy, mennyiért javíttatja az autóját – miért is lenne az? Manapság a legtöbb autószerviz már nem igazán tünteti fel az árait a honlapon, így mindenképp érdemes több helyről előzetesen bekérni árajánlatokat. Nem is gondolnád, mekkora eltérések lehetnek a különböző műhelyek árképzései között. Persze, mint az élet minden területén, itt is meg kell találni az arany középutat: nem ajánlatos a legolcsóbb ajánlatot választani, hiszen az már gyanús lehet bizonyos esetekben, de azért nem is feltétlenül kell a legdrágábbat kifizetni. Ha szervizünkbe hozod a kocsid, nem érhet váratlan meglepetés! Előre elkészítjük neked pontos árajánlatunkat, ha valami közbejön, akkor pedig külön előre értesítünk. Igyekszünk úgy minőséget nyújtani, hogy közben a pénztárcádat sem ürítjük ki.

3. Szakképzett, tapasztalt emberekkel dolgoznak?

Sokan szeretik az autókat, és sokan kísérleteznek otthon az autószereléssel. Azonban nem szabad mindenkiben megbízni, aki azt mondja, hogy ő meg tudja oldani a problémát. Az otthon dolgozók közül sokan valójában nem is szakképzett szerelők, maguktól „szedték fel” a tudást. Elég kockázatos lehet ilyenre bízni az autót, míg az autószervizekbe nem vesznek fel anélkül munkaerőt, hogy ne lenne végzettsége, ne győződnének meg az illető tapasztalatáról.

4. Személyesen is találkozz velük, ha tudsz!

Manapság már igen könnyű dolgunk van, ha időpont foglalásról van szó, hiszen a telefonok és az internet segítségével egyszerűen megtehetjük. Sokan úgy egyeztetik le a javítási munkákat egy-egy autóhoz, hogy személyesen nem is találkoznak a személyzettel. Ha nem akarsz kockáztatni, érdemes lehet személyesen ajánlatot kérni, felmérni a terepet, megismerni a munkafelvevőket stb. Ezzel i s növelheted a cégbe fektetett bizalmadat. Sok mindent leszűrhetsz a munkatársak viselkedéséből, hozzáállásából.

5. A Te kocsidhoz is értenek?

Manapság már nagyon sok fajta autó létezik, legyen szó a meghajtásokról, motorokról stb. Nem árt utána érdeklődni, mielőtt kiválasztanál egy szervizt, hogy az adott műhelynek mekkora tapasztalata van a te autód típusának szerelésében. Például vannak olyan kisebb szervizek, ahol nem igazán fordulnak meg prémiumkategóriás vagy luxusautók, de olyanok is, ahol előtte főként manuális váltós kocsikat szereltek csak.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata