Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

5 megfontolandó szempont autószerviz választásához

Autó az emelőn

Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik, milyen autószervizbe viszed az autódat. Nem kis bizalomra van szükség ahhoz, hogy ott hagyd egy helyen az autódat, és a munkatárs kezébe add a slusszkulcsot. Minden autótulajdonos azt szeretné, ha jó kezekbe kerülne a kocsija, és egy olyan, jól működő járgányt kaphatna vissza, amivel biztonságosan közlekedhet.

1. Mit mondanak róla mások?

Ahogy szokták mondani, a legjobb a „szájról-szájra” reklám, így mindig olvass utána a véleményeknek, kérdezősködj körbe az ismerősöknél, mielőtt autószervizt választanál. Szerencsére az internet megkönnyíti számodra a döntést, bármelyik műhelynek utána lehet járni manapság a segítségével. Ha nem hiszel a szerviznek, higgy a már ott járt autótulajdonosoknak – az általuk kapott információknál nem lehet biztosabb.

2. Milyen áron dolgoznak?

Valószínűleg senkinek nem mindegy, mennyiért javíttatja az autóját – miért is lenne az? Manapság a legtöbb autószerviz már nem igazán tünteti fel az árait a honlapon, így mindenképp érdemes több helyről előzetesen bekérni árajánlatokat. Nem is gondolnád, mekkora eltérések lehetnek a különböző műhelyek árképzései között. Persze, mint az élet minden területén, itt is meg kell találni az arany középutat: nem ajánlatos a legolcsóbb ajánlatot választani, hiszen az már gyanús lehet bizonyos esetekben, de azért nem is feltétlenül kell a legdrágábbat kifizetni. Ha szervizünkbe hozod a kocsid, nem érhet váratlan meglepetés! Előre elkészítjük neked pontos árajánlatunkat, ha valami közbejön, akkor pedig külön előre értesítünk. Igyekszünk úgy minőséget nyújtani, hogy közben a pénztárcádat sem ürítjük ki.

3. Szakképzett, tapasztalt emberekkel dolgoznak?

Sokan szeretik az autókat, és sokan kísérleteznek otthon az autószereléssel. Azonban nem szabad mindenkiben megbízni, aki azt mondja, hogy ő meg tudja oldani a problémát. Az otthon dolgozók közül sokan valójában nem is szakképzett szerelők, maguktól „szedték fel” a tudást. Elég kockázatos lehet ilyenre bízni az autót, míg az autószervizekbe nem vesznek fel anélkül munkaerőt, hogy ne lenne végzettsége, ne győződnének meg az illető tapasztalatáról.

4. Személyesen is találkozz velük, ha tudsz!

Manapság már igen könnyű dolgunk van, ha időpont foglalásról van szó, hiszen a telefonok és az internet segítségével egyszerűen megtehetjük. Sokan úgy egyeztetik le a javítási munkákat egy-egy autóhoz, hogy személyesen nem is találkoznak a személyzettel. Ha nem akarsz kockáztatni, érdemes lehet személyesen ajánlatot kérni, felmérni a terepet, megismerni a munkafelvevőket stb. Ezzel i s növelheted a cégbe fektetett bizalmadat. Sok mindent leszűrhetsz a munkatársak viselkedéséből, hozzáállásából.

5. A Te kocsidhoz is értenek?

Manapság már nagyon sok fajta autó létezik, legyen szó a meghajtásokról, motorokról stb. Nem árt utána érdeklődni, mielőtt kiválasztanál egy szervizt, hogy az adott műhelynek mekkora tapasztalata van a te autód típusának szerelésében. Például vannak olyan kisebb szervizek, ahol nem igazán fordulnak meg prémiumkategóriás vagy luxusautók, de olyanok is, ahol előtte főként manuális váltós kocsikat szereltek csak.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen min