Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Utazz ingyen – forradalmi újítás a közösségi autómegosztás területén

Ha valaki #elviszlek matricás autót lát a magyar utakon, nyugodtan intse le a kocsit, vagy éppen pattanjon be az üres helyekre, hogy aztán egy új kezdeményezésnek köszönhetően ingyen utazhasson. A Bónusz Brigád újítása az ingyenes közösségi autómegosztás, amelyhez a terveik szerint a cég kollégái mellett néhány hónap alatt legalább ezer sofőr csatlakozik majd.

Fuvar, szívesség alapon

Az utóbbi években rohamosan nőtt az ismertsége a közösségi autómegosztásnak, amellyel túlzás nélkül mindenki jól jár. Hazánkban a legnépszerűbb az Oszkár, amelynél ha egy Szeged és Budapest közötti utat vizsgálunk, azt általában 2000 forintból megússza az utas. Mindez azt jelenti, hogy a sofőr jól jár, mert megosztja a költségeit, így az eredeti összeg töredékéből jut el a célállomásra, az utas szintén jól jár, mert olcsóbban utazik, mint vonattal vagy busszal, sokkal több lehetőség közül válogathat, sokszor pedig háztól házig viszik, de a környezetre is kedvező a folyamat hatása, hiszen kevesebb autó furikázik az utakon.

A telekocsinak ezen felül megjelent egy új verziója, amelyet a Bónusz Brigád, az internetes bónuszos/kuponos kereskedelemmel foglalkozó cég hirdetett meg: ez az ingyenes közösségi autómegosztás népszerűsítésére törekszik. A mozgalom lényege, hogy nincs pénzmozgás, egyszerűen szívesség alapon viszi el a sofőr az utasokat. Hogy ez miért éri meg? Mert a környezetvédelem szempontjából a telekocsi hatékony eszköz a légszennyezettség javítására, a dugók kiküszöbölésére és a városi forgalom csökkentésére egyaránt.

Bárki regisztrálhat

A rendszernek annyi a lényege, hogy aki #elviszlek matricás autót lát az utakon, nyugodtan leintheti azt, hogy betársuljon a sofőr mellé, nem lesz semmilyen költsége. A mozgalom gyermekcipőben jár még, ám a cég tett érte, hogy megadja az alapokat: egyetlen saját autóval indultak ugyan, de a Bónusz Brigád hatvan munkatársa is azonnal regisztrált az erre a célra felépített bonusz.hu/elviszlek oldalon, hogy ösztönözzenek másokat. Ezeket az autókat felmatricázták, azaz ha észreveszi valaki őket, simán beszállhat az üres helyekre. Hosszú távon szeretnék, ha a mozgalom a teljes lakosság körében elterjedne, mind a sofőrök részéről, mind az utasok szempontjából. A céljuk most az, hogy néhány hónap alatt legalább ezer sofőr használja a rendszert.

A már említett bonusz.hu/elviszlek honlapon bárki regisztrálhat, ezután kapja meg a speciális matricát, hogy jelezni tudja, részt vesz az akcióban. Az utasoknak ingyenes a megoldás, annyi a szervezők kérése, hogy a már említett #elviszlek hashtaggel posztoljanak a közösségi médiában, ezzel népszerűsítve a kezdeményezést.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata