Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Újítás a Mitsubishi háza táján

Bangkokban hullt le tavaly ősszel a lepel a megújult, ötödik generációs Mitsubishi L200 pickupról. A korszerű, modern külső mögött továbbfejlesztett négykerék-hajtási rendszer, továbbá minden igényt kielégítő vezetői asszisztens rejtőzik. Természetesen sok, már eddig is bevált megoldást megtartottak a tervezők. Azt, hogy a gyártó nagy jövőt jósol az L200-nak, teljesen alátámasztja a tény, hogy 150 országban fogják forgalmazni.

Nem finomkodtak a módosításokkal

Az autó frissítésére számítani lehetett, azonban annak mértéke sokakat meglepett, hiszen az arculat teljesen megváltozott, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy a japán munkagép az egyik legmarkánsabb pickuppá nőtte ki magát. Az ajtólemezeken nem történt nagyobb változtatás, de az autó eleje totális átszabást kapott. Már a frontrészek dizájnjával is újat mutat, köszönhetően az óriási hűtőrácsnak és rendkívül éles formavezetésű fényszóróknak. Az ezüstös hűtőmaszkhoz jól illeszkednek a hasonló színvilággal rendelkező alvázvédő elemek. A kifejezett magasra épített ködlámpának és irányjelzőnek köszönhetően az autó markáns, tiszteletet parancsoló megjelenést kapott. Kétféle összkerékhajtással vásárolható, Easy-Select vagy Super-Select közül lehet választani. Ezekben közös, hogy mindkettőnél új funkcióként beépítésre került az Off-Road üzemmód. Ez lehetőséget biztosít a felező aktiválására, így a motor, valamint a fékvezérlés könnyen alkalmazkodni tud az adott talajtípushoz. Egyébként négy féle talajtípust lehet beállítani, ezek a murva, sár/hó, homok és szikla. Fontos megemlítenünk, hogy a vastagabbra cserélt lengéscsillapítóknak köszönhetően a menetkomfort is sokat növekedett. A fejlesztések során nagyobb lett az első féktárcsa, illetve az eddigi öt fokozat helyett, hatfokozatú sebességváltó szolgálja a vezetési élményt.

Komfortosabb belső

Alapjaiban változatták meg a kabint is, aminek köszönhetően már-már futurisztikus képet mutat. Számos új biztonsági rendszer és vezetői asszisztens került a fedélzetre. Ezek között megtalálható az ütközésmegelőző rendszer, amely felismeri a gyalogosokat is. A felülnézeti képet is mutató 360 fokos kamerának köszönhetően könnyedén teljes rálátásban lesz része a vezetőnek. Tovább növeli a biztonságot a hátsó keresztirányú forgalomfelügyelet, valamint egy ultrahangos téves gyorsítást korrigáló rendszer. A modell értékesítését Thaiföldön kezdték el, kontinensünkre valamikor idén tavasszal fog megérkezni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata