Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Újítás a Mitsubishi háza táján

Bangkokban hullt le tavaly ősszel a lepel a megújult, ötödik generációs Mitsubishi L200 pickupról. A korszerű, modern külső mögött továbbfejlesztett négykerék-hajtási rendszer, továbbá minden igényt kielégítő vezetői asszisztens rejtőzik. Természetesen sok, már eddig is bevált megoldást megtartottak a tervezők. Azt, hogy a gyártó nagy jövőt jósol az L200-nak, teljesen alátámasztja a tény, hogy 150 országban fogják forgalmazni.

Nem finomkodtak a módosításokkal

Az autó frissítésére számítani lehetett, azonban annak mértéke sokakat meglepett, hiszen az arculat teljesen megváltozott, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy a japán munkagép az egyik legmarkánsabb pickuppá nőtte ki magát. Az ajtólemezeken nem történt nagyobb változtatás, de az autó eleje totális átszabást kapott. Már a frontrészek dizájnjával is újat mutat, köszönhetően az óriási hűtőrácsnak és rendkívül éles formavezetésű fényszóróknak. Az ezüstös hűtőmaszkhoz jól illeszkednek a hasonló színvilággal rendelkező alvázvédő elemek. A kifejezett magasra épített ködlámpának és irányjelzőnek köszönhetően az autó markáns, tiszteletet parancsoló megjelenést kapott. Kétféle összkerékhajtással vásárolható, Easy-Select vagy Super-Select közül lehet választani. Ezekben közös, hogy mindkettőnél új funkcióként beépítésre került az Off-Road üzemmód. Ez lehetőséget biztosít a felező aktiválására, így a motor, valamint a fékvezérlés könnyen alkalmazkodni tud az adott talajtípushoz. Egyébként négy féle talajtípust lehet beállítani, ezek a murva, sár/hó, homok és szikla. Fontos megemlítenünk, hogy a vastagabbra cserélt lengéscsillapítóknak köszönhetően a menetkomfort is sokat növekedett. A fejlesztések során nagyobb lett az első féktárcsa, illetve az eddigi öt fokozat helyett, hatfokozatú sebességváltó szolgálja a vezetési élményt.

Komfortosabb belső

Alapjaiban változatták meg a kabint is, aminek köszönhetően már-már futurisztikus képet mutat. Számos új biztonsági rendszer és vezetői asszisztens került a fedélzetre. Ezek között megtalálható az ütközésmegelőző rendszer, amely felismeri a gyalogosokat is. A felülnézeti képet is mutató 360 fokos kamerának köszönhetően könnyedén teljes rálátásban lesz része a vezetőnek. Tovább növeli a biztonságot a hátsó keresztirányú forgalomfelügyelet, valamint egy ultrahangos téves gyorsítást korrigáló rendszer. A modell értékesítését Thaiföldön kezdték el, kontinensünkre valamikor idén tavasszal fog megérkezni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!