Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Újítás a Mitsubishi háza táján

Bangkokban hullt le tavaly ősszel a lepel a megújult, ötödik generációs Mitsubishi L200 pickupról. A korszerű, modern külső mögött továbbfejlesztett négykerék-hajtási rendszer, továbbá minden igényt kielégítő vezetői asszisztens rejtőzik. Természetesen sok, már eddig is bevált megoldást megtartottak a tervezők. Azt, hogy a gyártó nagy jövőt jósol az L200-nak, teljesen alátámasztja a tény, hogy 150 országban fogják forgalmazni.

Nem finomkodtak a módosításokkal

Az autó frissítésére számítani lehetett, azonban annak mértéke sokakat meglepett, hiszen az arculat teljesen megváltozott, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy a japán munkagép az egyik legmarkánsabb pickuppá nőtte ki magát. Az ajtólemezeken nem történt nagyobb változtatás, de az autó eleje totális átszabást kapott. Már a frontrészek dizájnjával is újat mutat, köszönhetően az óriási hűtőrácsnak és rendkívül éles formavezetésű fényszóróknak. Az ezüstös hűtőmaszkhoz jól illeszkednek a hasonló színvilággal rendelkező alvázvédő elemek. A kifejezett magasra épített ködlámpának és irányjelzőnek köszönhetően az autó markáns, tiszteletet parancsoló megjelenést kapott. Kétféle összkerékhajtással vásárolható, Easy-Select vagy Super-Select közül lehet választani. Ezekben közös, hogy mindkettőnél új funkcióként beépítésre került az Off-Road üzemmód. Ez lehetőséget biztosít a felező aktiválására, így a motor, valamint a fékvezérlés könnyen alkalmazkodni tud az adott talajtípushoz. Egyébként négy féle talajtípust lehet beállítani, ezek a murva, sár/hó, homok és szikla. Fontos megemlítenünk, hogy a vastagabbra cserélt lengéscsillapítóknak köszönhetően a menetkomfort is sokat növekedett. A fejlesztések során nagyobb lett az első féktárcsa, illetve az eddigi öt fokozat helyett, hatfokozatú sebességváltó szolgálja a vezetési élményt.

Komfortosabb belső

Alapjaiban változatták meg a kabint is, aminek köszönhetően már-már futurisztikus képet mutat. Számos új biztonsági rendszer és vezetői asszisztens került a fedélzetre. Ezek között megtalálható az ütközésmegelőző rendszer, amely felismeri a gyalogosokat is. A felülnézeti képet is mutató 360 fokos kamerának köszönhetően könnyedén teljes rálátásban lesz része a vezetőnek. Tovább növeli a biztonságot a hátsó keresztirányú forgalomfelügyelet, valamint egy ultrahangos téves gyorsítást korrigáló rendszer. A modell értékesítését Thaiföldön kezdték el, kontinensünkre valamikor idén tavasszal fog megérkezni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.