Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Nyári vakációra csak átvizsgált, hibátlan fékekkel

A nyári vakáció a legtöbb autós életében az évi legnagyobb megmérettetés. Sokan több ezer kilométert tesznek meg, hogy eljussanak álmaik tengerpartjára, városába, hogy hosszabb, több országot érintő körutat tehessenek. Gyenge fékekkel ez nem szórakozás, hanem játék az élettel.

A hibátlan, karbantartott fékrendszer a legjobb életbiztosítás

Az autók, főleg a rendszeresen városi forgalomban használtak csak igen ritkán kerülnek olyan helyzetbe, amikor mindent ki tudnak adni magukból, vagy erre kényszerülnek. A lassú forgalomban számos berendezés hiányosságaira nem derül fény, csak akkor jövünk rá – gyakran már későn – hogy valami nem úgy működik, ahogy kellene, ha extrém helyzetbe kerülünk az utakon. Az ilyesmi az „úrvezetőkkel” leggyakrabban a nyári vakáció alatt esik meg. Ez vonatkozik a fékekre is, amelyek igazán egy zsúfolt autópályán órákon át történő nagy sebességű száguldás és a torlódás, vagy egyéb okból szükséges sebességcsökkentés alkalmával mutatják meg mire is képesek valójában. Hogy ne érjen meglepetés a nyári túra előtt nézessük át a fékrendszerünket!

Óránként 160 km/h sebességről is meg kell tudni állni

Az átlag 40 kilométer körüli városi araszolás után az autópályára kiszabadult gépkocsink 160-as tempónál bekövetkező keményebb fékezés miatt egészen meglepő dolgokra képes. Kiderül, hogy valamilyen irányba húznak a fékek, hogy nem folyamatos a fékhatás, sőt nem is elégséges. Ami pontosan jó volt a munkahely és a lakás között, a német autópályán 200-zal száguldó szörnyek között nagyon kevésnek bizonyulhat. Ott ugyanis – ha jót akarunk – úgy kell megállni, ahogy a legjobbak, mert különben beléjük fogunk csapódni. Nem érdemes a fékrendszer átvizsgálásán takarékoskodni. A néhány ezer forint bőven megtérül abban, hogy balesetmentesen, épségben érünk haza a nyári vakációról.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson