Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Mire van szüksége egy modern sofőrnek?

Nagyon sok ember van manapság, aki úgy dönt, hogy autót vásárol, és inkább azzal közlekedik ahelyett, hogy folyton a tömegközlekedési járművekre várna. Azonban ez több pénzbe kerül, mint a másik megoldás.

Miért választják az emberek az autót?

Viszont sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb, hogyha az ember autóval közlekedik, főleg abban az esetben, hogyha ingáznia kell egyik helységből a másikba. Ilyenkor azonban számítani kell arra is, hogy nem elég, hogyha csak a benzinre figyelünk oda, hanem e mellett sok más kiadásunk is van. Viszont, aki megengedheti magának egy autó fenntartását, az sokkal kényelmesebben élhet. Nagyon sokan vannak manapság, akik ugyanígy gondolkoznak, és – ha szükséges – kölcsönt vesznek fel, hogy meg tudják vásárolni a kívánt járművet. Hogyha pedig hosszabb távú közlekedésről lenne szó, akkor már nem is kérdéses, hogy melyik a jobb és hatékonyabb választás: amikor könnyedén megállhatunk ott, és amikor csak akarunk, vagy az, hogyha magunkkal kell cipelnünk a csomagjainkat, és kényelmetlenül utazunk, ráadásul több ideig is. Ezért is veszik annyira sokan igénybe az autókölcsönzés lehetőségét. Viszont, a legjobb, hogyha mi magunk rendelkezünk egy sajáttal. Hogyha ezt megtesszük, akkor annak meg is kell felelnie a modern követelményeknek.

Milyen felszereltség szükséges?

Emiatt a dolog miatt elengedhetetlen, hogy részletesen utánanézzünk az újszerű elektromos kütyüknek. Ez a saját kényelmünk érdekében történik, és éppen ezért nincs arra okunk, hogy ne szerezzük be ezeket. A legfontosabb, amelyet meg kell vásárolnunk, az az okostelefon tartó. Hogyha hosszabb útra indulunk, akkor mindenképpen hasznos, hogy végig ott van előttünk a képernyőn látható GPS, és tudjuk követni azt, hogy merre járunk, és mennyire vagyunk messzire a kijelölt helyszíntől. A második, amit érdemes beszerezni, az a balesetrögzítő kamera. Hogyha rendelkezünk egy ilyennel, akkor nem kell majd attól tartanunk, hogy potenciális baleset esetén nem lesznek tisztázva a körülmények. A harmadik dolog, amiről nem szabad megfeledkeznünk, az az USB-s töltő. Hogyha van egy ilyen az autóban, akkor nem éri az embert az a kellemetlen meglepetés, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban merül le a telefonjának, vagy más elektronikus eszközének az akkumulátora. Mindezek mellett, nem szabad megfeledkezni a legfontosabb dologról, vagyis a jármű akkumulátoráról. Ezért, ha csak lehet, legyen nálunk bikázásra alkalmaz kábel.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata