Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Mire van szüksége egy modern sofőrnek?

Nagyon sok ember van manapság, aki úgy dönt, hogy autót vásárol, és inkább azzal közlekedik ahelyett, hogy folyton a tömegközlekedési járművekre várna. Azonban ez több pénzbe kerül, mint a másik megoldás.

Miért választják az emberek az autót?

Viszont sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb, hogyha az ember autóval közlekedik, főleg abban az esetben, hogyha ingáznia kell egyik helységből a másikba. Ilyenkor azonban számítani kell arra is, hogy nem elég, hogyha csak a benzinre figyelünk oda, hanem e mellett sok más kiadásunk is van. Viszont, aki megengedheti magának egy autó fenntartását, az sokkal kényelmesebben élhet. Nagyon sokan vannak manapság, akik ugyanígy gondolkoznak, és – ha szükséges – kölcsönt vesznek fel, hogy meg tudják vásárolni a kívánt járművet. Hogyha pedig hosszabb távú közlekedésről lenne szó, akkor már nem is kérdéses, hogy melyik a jobb és hatékonyabb választás: amikor könnyedén megállhatunk ott, és amikor csak akarunk, vagy az, hogyha magunkkal kell cipelnünk a csomagjainkat, és kényelmetlenül utazunk, ráadásul több ideig is. Ezért is veszik annyira sokan igénybe az autókölcsönzés lehetőségét. Viszont, a legjobb, hogyha mi magunk rendelkezünk egy sajáttal. Hogyha ezt megtesszük, akkor annak meg is kell felelnie a modern követelményeknek.

Milyen felszereltség szükséges?

Emiatt a dolog miatt elengedhetetlen, hogy részletesen utánanézzünk az újszerű elektromos kütyüknek. Ez a saját kényelmünk érdekében történik, és éppen ezért nincs arra okunk, hogy ne szerezzük be ezeket. A legfontosabb, amelyet meg kell vásárolnunk, az az okostelefon tartó. Hogyha hosszabb útra indulunk, akkor mindenképpen hasznos, hogy végig ott van előttünk a képernyőn látható GPS, és tudjuk követni azt, hogy merre járunk, és mennyire vagyunk messzire a kijelölt helyszíntől. A második, amit érdemes beszerezni, az a balesetrögzítő kamera. Hogyha rendelkezünk egy ilyennel, akkor nem kell majd attól tartanunk, hogy potenciális baleset esetén nem lesznek tisztázva a körülmények. A harmadik dolog, amiről nem szabad megfeledkeznünk, az az USB-s töltő. Hogyha van egy ilyen az autóban, akkor nem éri az embert az a kellemetlen meglepetés, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban merül le a telefonjának, vagy más elektronikus eszközének az akkumulátora. Mindezek mellett, nem szabad megfeledkezni a legfontosabb dologról, vagyis a jármű akkumulátoráról. Ezért, ha csak lehet, legyen nálunk bikázásra alkalmaz kábel.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.