fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Mire van szüksége egy modern sofőrnek?

Nagyon sok ember van manapság, aki úgy dönt, hogy autót vásárol, és inkább azzal közlekedik ahelyett, hogy folyton a tömegközlekedési járművekre várna. Azonban ez több pénzbe kerül, mint a másik megoldás.

Miért választják az emberek az autót?

Viszont sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb, hogyha az ember autóval közlekedik, főleg abban az esetben, hogyha ingáznia kell egyik helységből a másikba. Ilyenkor azonban számítani kell arra is, hogy nem elég, hogyha csak a benzinre figyelünk oda, hanem e mellett sok más kiadásunk is van. Viszont, aki megengedheti magának egy autó fenntartását, az sokkal kényelmesebben élhet. Nagyon sokan vannak manapság, akik ugyanígy gondolkoznak, és – ha szükséges – kölcsönt vesznek fel, hogy meg tudják vásárolni a kívánt járművet. Hogyha pedig hosszabb távú közlekedésről lenne szó, akkor már nem is kérdéses, hogy melyik a jobb és hatékonyabb választás: amikor könnyedén megállhatunk ott, és amikor csak akarunk, vagy az, hogyha magunkkal kell cipelnünk a csomagjainkat, és kényelmetlenül utazunk, ráadásul több ideig is. Ezért is veszik annyira sokan igénybe az autókölcsönzés lehetőségét. Viszont, a legjobb, hogyha mi magunk rendelkezünk egy sajáttal. Hogyha ezt megtesszük, akkor annak meg is kell felelnie a modern követelményeknek.

Milyen felszereltség szükséges?

Emiatt a dolog miatt elengedhetetlen, hogy részletesen utánanézzünk az újszerű elektromos kütyüknek. Ez a saját kényelmünk érdekében történik, és éppen ezért nincs arra okunk, hogy ne szerezzük be ezeket. A legfontosabb, amelyet meg kell vásárolnunk, az az okostelefon tartó. Hogyha hosszabb útra indulunk, akkor mindenképpen hasznos, hogy végig ott van előttünk a képernyőn látható GPS, és tudjuk követni azt, hogy merre járunk, és mennyire vagyunk messzire a kijelölt helyszíntől. A második, amit érdemes beszerezni, az a balesetrögzítő kamera. Hogyha rendelkezünk egy ilyennel, akkor nem kell majd attól tartanunk, hogy potenciális baleset esetén nem lesznek tisztázva a körülmények. A harmadik dolog, amiről nem szabad megfeledkeznünk, az az USB-s töltő. Hogyha van egy ilyen az autóban, akkor nem éri az embert az a kellemetlen meglepetés, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban merül le a telefonjának, vagy más elektronikus eszközének az akkumulátora. Mindezek mellett, nem szabad megfeledkezni a legfontosabb dologról, vagyis a jármű akkumulátoráról. Ezért, ha csak lehet, legyen nálunk bikázásra alkalmaz kábel.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett. Üdvözlettel: KA csapata