Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Miért ne legyen Ön is lelketlen parkoló?

Autók egy pláza parkolóban

A nagyobb városokban soha nincs elég parkolóhely. Az egész napunkat el tudja rontani egy felháborítóan parkoló egyed – arról nem is beszélve, amikor anyagi kárunk is származik az ő nemtörődömségéből.

A villamos is várhat, ha neki dolga van

Az igazi tahó parkolót nem érdeklik embertársai. Végignézi, ahogy a járókeretes néni végigbotorkál az úttesten, mert elfoglalja szinte az egész járdát, nem hatják meg a babakocsis szülők. A bevásárlóközpontban képes egyszerre két családi parkolót is elfoglalni, ha éppen úgy esik a megállás. Vagy olyan szorosan áll be a mellettünk lévő parkolóhelyre, hogy ajtót se lehet nyitni tőle. Ő az, aki úgy ugrik be egy pillanatra a bankba, hogy az autó hátsója a villamossínekre lóg, miatta vesztegel két kocsira való utas. Mindenki jól ismeri, aki nagyobb városban él – és néha azt gondoljuk mérgünkben: ezentúl mi is teszünk a többiekre, úgy és ott állunk meg, ahol jólesik. Az egyik szokványos magyarázat: azért állok a két parkolóhely közé, mert különben túl szorosan állnak be mellém, megkarcolják az autót. Oda a friss fényezés, a mélyebb sérüléssel irány egy autószerviz. Vagy éppen attól fél a sofőr, mivel nem parkol elég magabiztosan, hogy ő húzza meg a mellette álló autókat, aztán fizetheti ki a kárt. Ez esetben javasoljuk a parkoló asszisztens használatát.

A kerékbilincs drága dolog

Van, aki meg autóját féltve foglalja el a fél járdát, nehogy az kilógjon az útra – menjenek ott inkább a gyerekek. Csak aztán ne csodálkozzunk, ha mégis mély karcolást találunk az autón, de az egy kulcscsomótól származik. Másnak is lehet rossz napja – talán éppen a hasonló bosszúságok miatt esik neki a karosszériának. A kerékbilincs is drága dolog, pedig nem túl szép és nem is elegáns. Nem mutat jól az abroncson, viszont nehéz megszabadulni tőle. Örülünk, hogy kitrükköztük a világot, szereztünk egy jó parkolóhelyet, ahová vesztes embertársaink meg sem próbáltak odaállni. Aztán fizethetjük a büntetést, ha szeretnénk még aznap autóval hazaérni. Ha meg már elvitték az autónkat, még költségesebb lesz a szabályok kijátszása – el kell menni érte a telephelyre, és ki kell váltani. Falun, kisvárosban nem égető a probléma, hiszen a hely több, az autó meg kevesebb. A nagyvárosokban azonban soha nincs elég parkolóhely, de ne engedjünk a kísértésnek! Ott álljunk meg, ahol szabad, és hagyjuk közlekedni a gyalogosokat is! Manapság, a közösségi oldalak korában annak is fennáll a veszélye, hogy viszontlátjuk magunkat és az autót a modortalan parkolásokat összegyűjtő oldalakon. Mindig is sztár akart lenni? Ezt azért jól gondolja át, mert a rendszámot sem mindig takarják ki.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson