Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Külföldre megy autóval? Nem kell félnie, hogy lerobban!

Kocsiablakon kilógatott lábak

Nem azért, mert nincs rá esélye – a leggondosabban szervizelt, alaposan átnézett autóval is történhet előre nem látható esemény. Lehet, hogy nem hibásodik meg, na de ha belénk rohan valaki? Ugyanúgy nem tudunk tovább menni úti célunk felé, a lényeg ugyanaz. Segítség kell, de azonnal.

Eljönnek, és megmentenek

Olyan tulajdonképpen az autós asszisztencia szolgáltatás, mint amikor a királylányt szabadítja ki szorult helyzetéből a legkisebb királyfi. Ott ragadunk idegen országban, egy autópálya közepén, vagy ismeretlen falu mellett – és nincs tovább. Kivéve, ha kötött asszisztencia biztosítást, mert akkor a szervizt szolgáltató cég vállalja: belátható időn, akár egy órán belül megy a segítség. 24 órás telefonos segítségnyújtást vállalnak, szakértők mérik fel az autó állapotát, és ha tudnak, a helyszínen segítenek. Ha nem, műhelybe szállítják a járművet. Az autómentés mellett biztosíthatják – ez nyilván cégtől függ – a csereautót, a díjmentes szállást, esetleges hazautaztatást is. Nem kerül nagy összegbe, és szinte minden fontos dolgot elintéznek szorult helyzetben az ügyfél helyett – sosem tudhatjuk, mikor lehet rá szükségünk. Akkor főleg jól jöhet, ha ritkán mozdulunk ki a lakhelyünkről, és inkább településen belül használjuk az autót. Mert ha egyszer megindulunk hosszabb útra, és valami baj történik, rutintalanul állunk a helyzet előtt. Hiszen egyébként sosem mozdulunk messzire.

Tárolás, szervizelés, csereautó

Ha jó szerződést kötünk, még az is benne lehet heti pár ezer forintért, hogy totálkár esetében elvontassák az autót, és állják a költségeket, ahogy a tárolás és a hazaszállítás anyagi vonzatai is a szolgáltatót terhelik. Viszonylag sokat kapunk a pénzünkért, ha bajba kerülünk. Van, amelyik cég Európában, van amelyik jóformán világszerte vállalja a segítségnyújtás megszervezését, és egyes konstrukciók belföldön is segíthetnek például baleset vagy lopás esetén. Lehet kötni teljes éves szerződést, de léteznek olyan konstrukciók is, amelyek kimondottan egy-egy nyaralásra, korlátozott időtartamra szólnak. Arra figyeljünk, hogy a szerződés ne csak az autó tulajdonosára, hanem az utasokra is érvényes legyen – csúnya világ lenne, ha apa vagy anya tudna csak ingyen hazautazni, amikor tönkremegy a járgány. Arra is érdemes odafigyelni, hogy bár a javítási és egyéb költségeket átvállalják, az új alkatrész árát a legtöbb szolgáltatónál az ügyfél fizeti ki. Mindig minden apró betűs részt nézzünk át – és ha megszokott autószervizünkben is köthetünk ilyen biztosítást, ne hagyjuk ki a lehetőséget!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata