Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Külföldre megy autóval? Nem kell félnie, hogy lerobban!

Kocsiablakon kilógatott lábak

Nem azért, mert nincs rá esélye – a leggondosabban szervizelt, alaposan átnézett autóval is történhet előre nem látható esemény. Lehet, hogy nem hibásodik meg, na de ha belénk rohan valaki? Ugyanúgy nem tudunk tovább menni úti célunk felé, a lényeg ugyanaz. Segítség kell, de azonnal.

Eljönnek, és megmentenek

Olyan tulajdonképpen az autós asszisztencia szolgáltatás, mint amikor a királylányt szabadítja ki szorult helyzetéből a legkisebb királyfi. Ott ragadunk idegen országban, egy autópálya közepén, vagy ismeretlen falu mellett – és nincs tovább. Kivéve, ha kötött asszisztencia biztosítást, mert akkor a szervizt szolgáltató cég vállalja: belátható időn, akár egy órán belül megy a segítség. 24 órás telefonos segítségnyújtást vállalnak, szakértők mérik fel az autó állapotát, és ha tudnak, a helyszínen segítenek. Ha nem, műhelybe szállítják a járművet. Az autómentés mellett biztosíthatják – ez nyilván cégtől függ – a csereautót, a díjmentes szállást, esetleges hazautaztatást is. Nem kerül nagy összegbe, és szinte minden fontos dolgot elintéznek szorult helyzetben az ügyfél helyett – sosem tudhatjuk, mikor lehet rá szükségünk. Akkor főleg jól jöhet, ha ritkán mozdulunk ki a lakhelyünkről, és inkább településen belül használjuk az autót. Mert ha egyszer megindulunk hosszabb útra, és valami baj történik, rutintalanul állunk a helyzet előtt. Hiszen egyébként sosem mozdulunk messzire.

Tárolás, szervizelés, csereautó

Ha jó szerződést kötünk, még az is benne lehet heti pár ezer forintért, hogy totálkár esetében elvontassák az autót, és állják a költségeket, ahogy a tárolás és a hazaszállítás anyagi vonzatai is a szolgáltatót terhelik. Viszonylag sokat kapunk a pénzünkért, ha bajba kerülünk. Van, amelyik cég Európában, van amelyik jóformán világszerte vállalja a segítségnyújtás megszervezését, és egyes konstrukciók belföldön is segíthetnek például baleset vagy lopás esetén. Lehet kötni teljes éves szerződést, de léteznek olyan konstrukciók is, amelyek kimondottan egy-egy nyaralásra, korlátozott időtartamra szólnak. Arra figyeljünk, hogy a szerződés ne csak az autó tulajdonosára, hanem az utasokra is érvényes legyen – csúnya világ lenne, ha apa vagy anya tudna csak ingyen hazautazni, amikor tönkremegy a járgány. Arra is érdemes odafigyelni, hogy bár a javítási és egyéb költségeket átvállalják, az új alkatrész árát a legtöbb szolgáltatónál az ügyfél fizeti ki. Mindig minden apró betűs részt nézzünk át – és ha megszokott autószervizünkben is köthetünk ilyen biztosítást, ne hagyjuk ki a lehetőséget!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.