Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Hogyan válassza ki az ön számára legmegfelelőbb járművet

Egy új gépjármű megvásárlása mindig nagyon izgalmas, de ezzel együtt megterhelő is. Manapság olyan széles az autók piaca, hogy szinte lehetetlenség válogatni a jobbnál jobb autók közül, hiszen rengeteg a márka, a modell az évjárat, tehát lehetőségek azok vannak. Szerencsére van néhány tényező, amit figyelembe vehet, és ez segít abban, hogy leszűkítse a kört és végre megtalálhassa az ön számára legmegfelelőbb autót, ami árban is a legjobban passzol önhöz és családjához.

Az első lépések

Az első és egyben a legfontosabb lépés az az, hogy meghatározza a jármű célját. Azért vásárol autót, hogy a gyerekeit vigye edzésekre, vagy azért hogy minél hamarabb átérjen a veszélyes hegyi utakon? Vagy éppen azért, hogy hamarabb munkába érjen? Esetleg a barátaival menne le szörfözni a partra? Ha nagyon belegondol ebbe, akkor ez nagyon sokat segíthet abban, hogy egy drágább vagy egy olcsóbb autót vegyen, hiszen a mindennapi használatra az olcsóbb autók is tökéletesen megfelelnek. A következő lépés eldönteni az árkategóriát. Ez már egy könnyebb döntés, hiszen csak azt kell meghatározni, hogy mi a legmagasabb összeg, amit az autóért fizetne. Ilyenkor akár hitelt is felvehet, hiszen nem mindenki tud egyszerre kifizetni egy vadonatúj autót.

A kiválasztott autók körének leszűkítése

Amikor a fentebb említett dolgokat, vagyis az autó célját, illetve az árát eldöntötte, akkor itt az ideje leszűkíteni a kört néhány márkára és modellre, hogy így könnyebb legyen a választás. Ez a mókásabbik része. Ilyenkor arról kell dönteni, hogy olyan autót szeretne, aminek nagyon szép a belseje, olyat, aminek lenyitható a teteje, vagy egy modernebbet, amiben a legújabb technológiák is megtalálhatóak? Szeretne egy csinosabb autót, vagy inkább egy agresszívet? Ez az a döntés, amit a saját személyisége alapján kell eldöntsön, hiszen az autó kinézetében is megmutatkozhat, hogy kinek milyen a stílusa. A legtöbben minden nap vezetik az autójukat, ezért fontos. hogy egy olyan autót vegyen, amiben kényelmesen érzi magát, és ami az ön számára a legszebb. Miután ezeket eldöntötte, itt az idő, hogy utánajárjon a keresett márkának és modellnek, hogy hol tudna ilyen autót szerezni méghozzá a lehető legjutányosabb áron. Akár online is rákereshet a márkára, az évjáratra és a modellre, hiszen vannak olyan weboldalak, amelyek megmutatják, hogy az adott autót hol tudja a legjobb áron megvásárolni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata