Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Hogyan válassza ki az ön számára legmegfelelőbb járművet

Egy új gépjármű megvásárlása mindig nagyon izgalmas, de ezzel együtt megterhelő is. Manapság olyan széles az autók piaca, hogy szinte lehetetlenség válogatni a jobbnál jobb autók közül, hiszen rengeteg a márka, a modell az évjárat, tehát lehetőségek azok vannak. Szerencsére van néhány tényező, amit figyelembe vehet, és ez segít abban, hogy leszűkítse a kört és végre megtalálhassa az ön számára legmegfelelőbb autót, ami árban is a legjobban passzol önhöz és családjához.

Az első lépések

Az első és egyben a legfontosabb lépés az az, hogy meghatározza a jármű célját. Azért vásárol autót, hogy a gyerekeit vigye edzésekre, vagy azért hogy minél hamarabb átérjen a veszélyes hegyi utakon? Vagy éppen azért, hogy hamarabb munkába érjen? Esetleg a barátaival menne le szörfözni a partra? Ha nagyon belegondol ebbe, akkor ez nagyon sokat segíthet abban, hogy egy drágább vagy egy olcsóbb autót vegyen, hiszen a mindennapi használatra az olcsóbb autók is tökéletesen megfelelnek. A következő lépés eldönteni az árkategóriát. Ez már egy könnyebb döntés, hiszen csak azt kell meghatározni, hogy mi a legmagasabb összeg, amit az autóért fizetne. Ilyenkor akár hitelt is felvehet, hiszen nem mindenki tud egyszerre kifizetni egy vadonatúj autót.

A kiválasztott autók körének leszűkítése

Amikor a fentebb említett dolgokat, vagyis az autó célját, illetve az árát eldöntötte, akkor itt az ideje leszűkíteni a kört néhány márkára és modellre, hogy így könnyebb legyen a választás. Ez a mókásabbik része. Ilyenkor arról kell dönteni, hogy olyan autót szeretne, aminek nagyon szép a belseje, olyat, aminek lenyitható a teteje, vagy egy modernebbet, amiben a legújabb technológiák is megtalálhatóak? Szeretne egy csinosabb autót, vagy inkább egy agresszívet? Ez az a döntés, amit a saját személyisége alapján kell eldöntsön, hiszen az autó kinézetében is megmutatkozhat, hogy kinek milyen a stílusa. A legtöbben minden nap vezetik az autójukat, ezért fontos. hogy egy olyan autót vegyen, amiben kényelmesen érzi magát, és ami az ön számára a legszebb. Miután ezeket eldöntötte, itt az idő, hogy utánajárjon a keresett márkának és modellnek, hogy hol tudna ilyen autót szerezni méghozzá a lehető legjutányosabb áron. Akár online is rákereshet a márkára, az évjáratra és a modellre, hiszen vannak olyan weboldalak, amelyek megmutatják, hogy az adott autót hol tudja a legjobb áron megvásárolni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!