Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Az önvezető járművek csak az első lépést jelentik

Többről szól az automatizálás, mint pusztán önvezető járművekről – vallja a Scania. A többek között tehergépkocsik és autóbuszok gyártásával foglalkozó cég szerint a lényeg az ügyfelek hatékonyságának növelése, valamint a kisebb üzemanyag-fogyasztás.

Hatékonyságnövelő eredmények

Sokkal többről szól az automatizálás, mint pusztán önvezető járművekről. Ez a világ legnagyobb tehergépkocsi-, ipari motor- és autóbuszgyártói közé tartozó Scania következtetése átfogó tapasztalatai alapján, amelyeket a sorozatgyártású rendszerekből kiindulva egészen az adott vállalkozásra szabott megoldásokig eljutva szerzett. Az autonóm rendszerek az ügyfelek hatékonyságának növelését szolgálják a mindennapi tevékenységük során. Az olyan rendszerek, mint a Scania munkaterületi optimalizáció, már most hatékonyságnövelő eredményeket hoznak a világ számos pontján. Ezeket a megoldásokat logisztikai és árutovábbítási támogatás segíti, a Scania intelligens vezérlőfelülete (ICE). Ennek köszönhetően az ügyfelek szállítási tevékenysége valós időben nyomon követhető. Ezen kívül önvezető megoldásokat vagy akár teljes autonóm szállítási megoldást (ATS) is kínál a cég.

Nagyobb hatékonyság, kisebb fogyasztást

Fontos megjegyezni, hogy ezek moduláris rendszerek, így az ATS-megoldások a különböző területek, többek között a bányászat, a kikötőkön belüli feladatok és a közösségi közlekedés sajátos igényeihez szabhatóak. A Scania márkát már nemcsak a csúcsszínvonalú járművek jellemezik, hanem a teljes mobilitási ökoszisztémában való aktív részvétele is. A vállalat folytatja mobilitási szolgáltatóvá alakulását, eközben egyre nagyobb mértékben kiterjeszti összeköttetési megoldásait az 5G és az Ericsson céggel folytatott együttműködése kapcsán. Az ATS nagyobb hatékonyságot, kisebb üzemanyag-fogyasztást és a pazarlás csökkentését kínálja.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.