Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Audi A6 e-tron concept – újabb lépés az elektromos mobilitás felé

Audi A6 e-tron

A hosszú várakozást követően végre lehullott a lepel. Megérkezett az Audi elektromos, sportos és progresszív e-tron GT modellje, amely igazán vonzóvá teszi az elektromos mobilitást és rögtön kategóriája egyik legjobbja lett. A Gran Turismo modell egy új korszak hajnalát képviseli az Audi állásfoglalása szerint.

Lenyűgöző formavilág, színvonalas kényelem és menetdinamikai képességek

Az Audi e-tron GT-t egyszerre jellemzi az érzelmekben gazdag formavilág, az erőteljes hajtásrendszer és a dinamikus irányíthatósági tulajdonság. Két modellváltozat elérhető: az e-tron GT quattro és az RS e-tron GT. Mindkettőre egyaránt jellemző a gyorsaság és az, hogy károsanyag-kibocsátás nélkül közlekednek. Az Audi e-tron GT külseje olyan, mint egy dinamikus műalkotás, minden felületét harmónia jellemzi. Olyan hatást kelt az Audi e-tron GT, mintha maga a menetszél formálta volna. Mindemellett pedig a modell belső kialakítását klasszikus elegancia jellemzi. Az autó kialakítása lehetővé teszi, hogy a hátsó ülések felnőttek számára is elegendő helyet biztosítsanak. Ezzel a modellel a márka ismét bemutatta, hogy milyen érzelemdús és vonzó módon alakítja a mobilitás jövőjét.

Az Audi e-tron GT igazi high-tech autó

Az Audi e-tron GT színvonalas menetdinamikai képességekkel rendelkezik. Elektromos motorjai modellváltozattól függően 350 kilowatt (476 lóerő) vagy 440 kilowatt (598 lóerő) teljesítményt nyújtanak. Az Audi e-tron GT 85 kilowattóra nettó energiatároló képességű akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár 487 kilométeres hatótáv is megtehető. A 800 voltos technikának köszönhetően gyors egyenáramú töltésekre is lehetőség van, akár 270 kilowatt teljesítménnyel. Az Audi e-tron GT quattro 0-ról 100 kilométer/órára 4,1 másodperc alatt gyorsul, míg az RS e-tron GT 3,3 másodperc alatt. Mindkét e-tronos modellváltozat két kijelzővel van felszerelve és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, többek között fedélzeti wi-fi elérhetőséggel. Továbbá az autó használatához letölthető egy applikáció, amely például digitális kulcsként is szolgál. Az e-tron GT modellváltozatoknál a dinamika és a kényelem egyensúlyához hozzájárul az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer, a háromkamrás légrugók, a csillapításszabályzás, az elektromos összkerékhajtás, az összkerékkormányzás és a hátsó tengely differenciálzárja. Az elektromos hajtásrendszerű Gran Turismo előzetes értékesítése 2021 februárjában kezdődött meg. Az Audi e-tron GT quattro alapára 99 ezer 800 eurótól, az RS e-tron GT alapára pedig 138 ezer 200 eurótól indul.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.