Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Állapotfelmérés használt autó vásárlás előtt biztosít minket, hogy ne vegyünk járgányt rejtett hibákkal. Továbbá tisztán látjuk mennyit kell még költeni a járműre vásárlás után, vagy a közeljövőben. Autó állapotfelmérés Szeged, hogy tisztába legyen azzal mit vásárol!

Használt autó állapotfelmérés

Venne Ön használt autót ettől az embertől? Sajnos a meglátni és megszeretni érzés eléggé csalóka lehet ebben az esetben. Olcsónak tűnő autók állapotfelmérés nélküli vásárlása akár duplája is lehet a vételárnak az első autószerviz látogatás után. Vagyis bármennyire tetszik is a gép, bármennyire szimpatikus is az eladó, bármilyen pontosan vezetett szervizkönyv, a valós állapotot csak egy tapasztalt autószerelő tudja megmondani. A Kovács Autószerviz Bosch műszerekkel gyorsan és pontosan feltár minden hibát a jármű állapotfelmérése során.

Használt autó állapotfelmérés Szeged

Az állapotfelmérés menete

A műszaki állapotfelmérés során először is szemrevételezzük az autót. Előfordul, hogy egy nyúzás, apró horzsolás volt csak az eredeti hiba. A gondos tulajdonos az újrafestés előtt ilyenkor fényképet készít, hogy később be tudja mutatni, mekkora volt a baj. Az autót megemelve kiderül, hogy gyanús-e az alváz állapota, van-e rajta horpadás, kiigazítás nyoma, hegesztés, más beavatkozásra utaló jel. Ha szükséges, ilyenkor futóművizsgálatot kell kérni. A fékek állapota is felmérhető szemrevételezéssel, de a fékpad megbízhatóbb. Az állapotfelmérés része az ékszíj, a vezérműszíj, a fékbetétek ellenőrzése is. Állapotfelmérés során feltárt hibák javítása, elhasználódott alkatrészek cseréje is lehet az eladó és vevő közötti megegyezés része.

Autószerviz állapotfémérés

Használt autó vételkor tanúsítvány is kérhető az autó állapotáról, amely akkor lehet hasznos, ha egyszer mi is eladóvá válunk: bizonyítani tudjuk, hogy hány kilométerrel, milyen állapotban vettük az autót, hogyan szervizeltük, mit cseréltünk rajta, és ez mind összevethető lesz az eladáskori műszaki állapotfelmérés eredményével. Súlyos tízezrekkel, felsőbb kategóriákban százezrekkel, akár millióval is növelhetjük így az eladandó autó értékét. Tehát az eladónak is lehet előnyére ha már eleve autószerviz által átvizsgált állapotfelmérést tanúsító szervizdokumentummal árulja gépjárművét.

Jogaink mindig vannak, de nehezen érvényesíthetők

Találkoztunk már olyan autókereskedővel, aki egy rendkívül kedvező áru kocsi esetében egyszerűen megtagadta a független állapotfelmérés lehetőségét, mondván: nézze uram, ennek azért ennyi az ára, amiért. A rejtett hibák természete az, hogy később jönnek elő. Ha olyanról van szó, amelyről vélhetően tudhatott az eladó, azért vállalnia kell a felelősséget. A kilométeróra visszaállítása csalás. Forduljon bizalommal a Kovács Autószerviz autószerelőihez, az autó állapotfelmérés hasznos minden autótulajdonosnak, érdemes évente elvégezni.

Árajánlat, időpont kérés
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Max file size is 50 MB. A pontos beazonosítás érdekében lehetőség szerint csatolja forgalmi engedélyének fotóját.
Amennyiben időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja a +36 62/554-013 telefonszámot!