Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autóklíma javítás, klíma töltés és tisztítás, vagyis az utastér légkondicionáló rendszerét évente kétszer célszerűen (tavasszal és ősszel) átvizsgáltatni. Évente érdemes tisztítani, fertőtleníteni (ózonozás) és szűrőt cserélni benne.

Autóklíma töltés és ózonozás akció

Ha klímaszervizünkben tölti autója klímáját, akkor féláron fertőtlenítjük ózonozással akciónk keretében.

Klímatisztítás akció időtartalma: 2016.05.26 -tól visszavonásig.

Klímatöltés ára: 11990.-Ft

Klíma ózonozás akciósan: 2000.-Ft

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák, a klíma ózonozás 1 órát vesz igénybe. Addig pihenhet internet kávézónkban, vagy várjuk üzletünkben, ahol válogathat autójához szükséges termékeink bőséges kínálatából. Rendelje meg most!

Klímatöltés, ózonozás időpont kérése
Klímatöltés és ózonozás együttes választásával az ózonozást féláron adjuk! Klímatöltés ára: 9800.-Ft Ózonozás akciósan: 2000.-Ft

Klíma szerviz, töltés Áraink

Klímatöltés (szükség szerint nyomáspróba is):

9.440 Ft +Áfa (bruttó: 11.990 Ft)

Ózonos klímafertőtlenítés:

3.149 Ft + Áfa (bruttó: 4.000 Ft)

Klímarendszer belső tisztítás (mosás)

(Klímakompresszor csere esetén elengedhetetlen)

31.495 Ft + Áfa (bruttó: 40.000 Ft)

Feltárt hiba esetén pontos árajánlat készítés. Testre szabjuk az árakat. Kérjen árajánlatot kollégánktól.

Autóklíma tisztítás védi egészségünket

Az időszakos autóklíma tisztítás, azaz klíma ózonozás fontossága igen jelentős. Az elszennyeződött autóklíma berendezés makacs köhögést, hosszan tartó és nehezen kezelhető tüdő- légcső- és hörgőbetegségeket okozott. Az elszennyeződött légkondicionáló felületein a viszonylag állandó nedvességben, nyálkásodó felületeken az amőbáktól a gombákig, kékalgákig és baktériumokig számos kórokozó tud megtelepedni. Ezeket persze normál, üzembiztos működés esetén akkor sem lélegezzük be, ha jelen vannak. De megtörténhet, tehát jobb megelőzni a magunk és utasaink egészségének megvédése érdekében.

Az autóklíma tisztításhoz meg kell bontani a rendszert, hozzá kell férni bizonyos felületekhez, azokat vegyszeresen kezelni kell, illetve a fizikai tisztítást is el kell végezni, és természetesen cserélni kell az elhasználódott szűrőt. Ennyiből áll leegyszerűsítve egy klímatisztítás. A művelet ára típustól, berendezéstől kismértékben függ, ezért a klímatisztítás ár iránt érdeklődjön a munkafelvevőnknél.

Autóklíma javítás sokféle lehet

Előfordulhat, hogy az autóklímából elszökik a hőcserét végző gáz. Ilyenkor válik szükségessé a klíma feltöltése. Vagyis a klímagáz pótlása.  Ezt műhelyünk – természetesen a rendszer tömítetlenségének megszüntetése után – környezetbarát módon, az előírásoknak és a gyári útmutatásoknak megfelelően végzi. A hőcserélő radiátor (klímahűtő) és kilyukadhat vagy éppen eltömítődhet. Ennek javítása is szükségessé válhat. Ez a berendezés általában az autó motorhűtője előtt van, ha fizikai sérülés keletkezik rajta, érdemes magát az autóhűtőt is megvizsgálni, hátha az is javításra, tisztításra szorul.

Klímaszervizünk szolgáltatása közé tartozik az autóklíma alkatrészek ellenőrzése, javítása és cseréje. Legismertebb hibaforrás az autó klímarendszerében a klímakompresszor és a pollenszűrők cseréje. A gépkocsival együtt az autó klímája is öregszik, elhasználódik. Ahogy a gépkocsi más berendezései esetében, itt is szóba jöhet egy általános felújítás, amely többféle javítást, cserét, megelőző karbantartást foglal magában. Autóklíma felújítás után évekig üzembiztosan működik a légkondi, amelyre a mind melegebb, fülledtebb nyarakon egyre inkább szükség van.