fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Szinte minden megváltozott az új Dacia Dusteren

Az új Dusteren szinte minden megváltozott. Ez a Dacia már messze nem csak az ára miatt vállalható: mindent tud, amire egy SUV-ban szükségünk lehet.

Teljes körű ráncfelvarrás

Elsőre nem annyira szembetűnő a különbség, a Frankfurti Autószalonon bemutatott új Dacia Duster azonban nem fészlift: kívül minden alkatrésze megújult. Ha egymás mellé tesszük az újat és a kifutó modellt, ez még jobban látszik. Elöl a fényszórók formája és mintázata, valamint a hűtőmaszk a leglátványosabb eltérés. A hátsó lámpákat kicsit jeepesre vették, a Renegade-et lehet felfedezni benne, a sziluettet nézve pedig magasabb övvonaláról ismerhető fel az új SUV. Az összkép valamivel robusztusabb, mégis finomabb, mint az elődnél. Ha viszont nagyobbnak tűnne az autó, csak optikai csalódás, hossza és szélessége ugyanis pontosan megegyezik a kifutó Dusterével.

A teljes dizájnváltás mellett a kényelemre is figyeltek

Új, valóban kényelmes, két centivel hosszabb ülőlapú ülést kapott az autó, aminek már oldaltartása is van és magasságban is nagyobb úton állítható. A megváltozott formájú, gombokkal teli kormány most már nemcsak fel és le, hanem ki és be is mozgatható. A teljesen átalakult automata klíma szintén frissen mutatkozik be a Daciában, ugyanúgy, mint a kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás. Ugyan a fillérekért kapható központi kijelző maradt a régi, de már jobb helyre került és a vezető felé néz. A jobban felszerelt modellekben az autó négy kamerájának képe között is ezen a kijelzőn váltogathat a vezető, ami terepezésnél vagy parkolásnál lehet hasznos. Csomagtartója 445 literes az elsőkerék-hajtású, és 411 literes 4WD változatban. A hátsó ülések lehajtása után 1478 literes a csomagtartó. Kétségtelen, hogy az új Duster a korábbiakhoz hasonlóan vonzó árak mellett újult meg, tavaly összesített eredmények szerint is dobogós volt, ezt az eredményt alighanem az új is fogja tudni hozni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett. Üdvözlettel: KA csapata