Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Szinte minden megváltozott az új Dacia Dusteren

Az új Dusteren szinte minden megváltozott. Ez a Dacia már messze nem csak az ára miatt vállalható: mindent tud, amire egy SUV-ban szükségünk lehet.

Teljes körű ráncfelvarrás

Elsőre nem annyira szembetűnő a különbség, a Frankfurti Autószalonon bemutatott új Dacia Duster azonban nem fészlift: kívül minden alkatrésze megújult. Ha egymás mellé tesszük az újat és a kifutó modellt, ez még jobban látszik. Elöl a fényszórók formája és mintázata, valamint a hűtőmaszk a leglátványosabb eltérés. A hátsó lámpákat kicsit jeepesre vették, a Renegade-et lehet felfedezni benne, a sziluettet nézve pedig magasabb övvonaláról ismerhető fel az új SUV. Az összkép valamivel robusztusabb, mégis finomabb, mint az elődnél. Ha viszont nagyobbnak tűnne az autó, csak optikai csalódás, hossza és szélessége ugyanis pontosan megegyezik a kifutó Dusterével.

A teljes dizájnváltás mellett a kényelemre is figyeltek

Új, valóban kényelmes, két centivel hosszabb ülőlapú ülést kapott az autó, aminek már oldaltartása is van és magasságban is nagyobb úton állítható. A megváltozott formájú, gombokkal teli kormány most már nemcsak fel és le, hanem ki és be is mozgatható. A teljesen átalakult automata klíma szintén frissen mutatkozik be a Daciában, ugyanúgy, mint a kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás. Ugyan a fillérekért kapható központi kijelző maradt a régi, de már jobb helyre került és a vezető felé néz. A jobban felszerelt modellekben az autó négy kamerájának képe között is ezen a kijelzőn váltogathat a vezető, ami terepezésnél vagy parkolásnál lehet hasznos. Csomagtartója 445 literes az elsőkerék-hajtású, és 411 literes 4WD változatban. A hátsó ülések lehajtása után 1478 literes a csomagtartó. Kétségtelen, hogy az új Duster a korábbiakhoz hasonlóan vonzó árak mellett újult meg, tavaly összesített eredmények szerint is dobogós volt, ezt az eredményt alighanem az új is fogja tudni hozni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata