Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Ne higgye, hogy felesleges luxus az autókozmetika!

Autósamponos mosás

Az autója is megérdemli időnként a kényeztetést, főleg ha az meghosszabbítja az élettartamát, és tisztává varázsolja. Tele van az internet jó tanácsokkal az autómosás kapcsán – de nem árt olykor a takarítást is profi szakemberekre bízni.

Nem tíz percre hagyjuk az autót a műhelyben

Autómosás fillérekből – tele van az internet ilyen és hasonló tippekkel. Megtudhatjuk, mi mindennel kényeztethetjük otthon is a járgányt – de mi van, ha nincs időnk vagy kedvünk nekünk bíbelődni az autóval? Az autókozmetikában mindent megcsinálnak helyettünk, amit meg tudnánk az udvaron, és sok mindent, amit nem. Nem mondjuk azt, hogy hetente vigye kozmetikáztatni a járművet, de azért nem árt, ha néha szakemberek tisztítják meg, és hozzák sokszor újszerű állapotba. Arra számítsunk, hogy nem tíz percre hagyjuk ott a műhelyben – de persze attól is függ az időtartam, mennyi munka van a géppel. Ha hagytuk rászáradni a madárürüléket, bogarakat, téli sarat, sót, hólét, lesz miért kezelésbe venni. Ezekre is találunk jó tanácsokat, ha beütjük a megfelelő kulcsszavakat a keresőbe – de a makacs szennyeződéseket egy idő után jobb, ha szakértő távolítja el üzembiztosan. Ha megkarcolódott az autó, azzal is tudnak mit kezdeni. Egy autószerviz autókozmetikai szolgáltatásai között általában szerepel az alapos, de nagyon óvatos, kíméletes mosás, gőzborotvás tisztítás. Össze sem lehet hasonlítani a végeredményt azzal, amilyen állapotban olykor a gépi mosóból kikerül az autó.

Az autókozmetikus ma már külön szakma

Nem csak az alvázat, a motorteret és a karosszériát tisztítják meg alaposan mindentől, ami rászáradt és károsíthatná. Cseppmentesen letisztítanak minden üveg felületet, a szélvédőktől a lámpákig, és a belteret is alaposan kitakarítják. A kárpitot profi vegyszerekkel, korszerű technikákkal szabadítják meg a szennyeződésektől – ha sokat szállít állatokat, vagy rendszeresen visz több utast, a belső is jobban piszkolódik. Fertőtlenítenek, és ha bőrüléseink vannak, sok helyen annak a felújítását, tisztítását is rá lehet bízni a kozmetika dolgozóira. A különféle műanyag felületeket is lekezelik olyan anyagokkal, amelyek ápolják azokat, és meghosszabbítják az élettartamot. Jó, ha tudjuk, hogy az autókozmetikus ma már külön szakma, biztosak lehetünk benne, hogy jó kezekbe kerül a járművünk. Karceltávolítást is vállalnak az autókozmetikákban, a polírozás visszaadja az autó régi fényét. A karosszériára sok helyen kérhetünk már nanotechnológiás kezelést, de waxolnak is, esetleg lehet rakatni az autóra szennyeződéstaszító kerámia bevonatot.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson