Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Milyen szélvédőmosót használjak télen?

Téli szélvédőmosók dermedéspontja alacsonyabb, mint a nyáron használatosé. Már a ősszel leesik esténként fagypont alá a hőmérséklet, előfordulhat -12 fok alatti hőmérséklet is. Ha a szélvédésmosónk télire cserélése elmaradt, akkor belefagyhat a csövekbe, tartályába és szétrepeszti azokat. Melyik márkát, milyen típus téli szélvédőmosót használjunk a hidegben? Ehhez tudnunk kell, hol használjuk autónkat, mennyi lesz a minimum hőmérséklet. Ehhez mérten válasszunk -20 és -70 közötti fokú dermedéspontú terméket, illetve nem árt tudni, hogy valóban teljesítik-e a feltüntetett dermedéspontokat.  A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közel egy éve több gyártó fagyállóját és téli szélvédőmosó folyadékát bevizsgálta és közzétette a mérések eredményeit. Legyünk körültekintőek fagyálló és téli szélvédőmosó választása esetén is. Webáruházak kínálatában legkedveltebb téli szélvédőmosók, a Jp Auto Blue -20, Sheron -30, Gp auto blue -40, Tegee -65, Sct -70.

Téli szélvédőmosó cseréje

Autószerviz tapasztalatok alapján már az őszi esős időjárás idején ajánlott a nyári szélvédőmosó cseréje télire. Ha igazán körültekintőek szeretnénk lenni, akkor egy kisebb menyiséget hordjunk magunknál az autóban. Amikor az átlaghőmérséklet 7 fok körüli, akkor érdemes az egész autót felkészíteni a téli időszakra. Ellenőrizni az ablaktörlő lapátokat, világítást, fékeket. Lecserélni a nyári gumikat télire és akár tüzetesebben is átvizsgálni autónk állapotát. A KA Autószerviz Szegeden kétféle csomagban ajánlja a gumicserével egybekötött állapotfelmérést, teljes átvizsgálást.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.