Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Még nincs vége a télnek

Itt a március majd lassan az április, a nappalok egyre hosszabbak, mindig többet és erősebben süt a nap, de az autósok számára még koránt sem ért véget a tél. Itt az ideje egy utolsó téli átvizsgálásnak.

Nem csak a tél kezdetekor kell csekkolni az autót

Lassan vége a télnek, elmúlnak a kényelmetlen hideg reggelek, a fagyos csúszós utak helyett, többet lehet napos, szép időben autózni. Mégis az autósnak készen kell lennie a vissza-vissza térő hidegre, havas esőre, jégre és mindenre, amiből az idei télen bőségesen kijutott valamennyiünknek. A mostani télen alaposan igénybe vett autónkat érdemes még egyszer alaposan átvizsgálni: vajon minden rendben van-e, kiállja-e még azt a néhány hideg, fagyos napot, ami a tavasz végleges beköszöntéig még hátra van. Ez annál is inkább fontos, hiszen nem kizárt, hogy az egész hideg évszakban a maximumot nyújtó járgány éppen most készül feladni, és szüksége lehet egy kis segítségre, hogy továbbra is probléma és hibamentesen szolgálhasson.

Végig kell nézni minden apróságot a teljes biztonság érdekében

A tél végi csekklista pont azokat a teendőket tartalmazza, amelyeket a téli felkészüléskor is el kellett végezni. A hűtő és ablakmosó folyadékok ellenőrzését, az akkumulátor teljesítményének felülvizsgálatát, a gumiabroncsok nyomásának ellenőrzését, az ablaktörlő gumik állapotának vizsgálatát, az alapos és ápolószerekkel elvégzett kézi mosást. Érdemes annak is utánanézni, hogy a télre bekészített pokróc, elemlámpa, jégkaparó, jégoldó a helyén van-e. A zárnál használatos jégoldó semmi esetre se legyen a kocsiban, hanem a táskában! Mindezekre még szükség lehet, akár áprilisban is, és a legbosszantóbb, ha egész télen kéznél levő dolgok pont akkor nincsenek a helyükön, amikor éppen csak egy napra, de tényleg nélkülözhetetlenné válnak megint. Nem árt az év ebben a szakaszában egy rövidke látogatást tenni a szervizben sem, ahol a téli csekklistát az otthoninál alaposabban át tudják futni.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.