Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Budapesten nyitotta meg kapuit a Ford Üzleti Szolgáltató Központja

Az Európa valamennyi piacát összefogó marketing-, árazási és gyártástervezési funkció mellett itt végzik a vállalat közel-keleti és afrikai országainak HR ügyekkel kapcsolatos feladatait. Ezzel immár egyértelműen globális központi szerep hárul a magyarországi Ford-irodára.

Egy átfogó stratégia mérföldköve

Örömteli hír, hogy hazánk egy újabb autógyártó óriás számára vált fontossá. Igaz, jelen esetben nem gyártási vagy szerelési tevékenységről van szó. Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Szijjártó Péter, valamint a Ford regionális igazgatója, Molnár Viktor ünnepélyes keretek között nyitotta meg szeptemberben a budapesti Váci Greens irodaházban a Ford Motor Company legújabb Üzleti Szolgáltató Központját. A Ford ezzel a komplexummal együtt immár két budapesti és egy szentendrei helyszínen képviselteti magát Magyarországon. A regionális HR iroda létrehozása egy már régóta folyamatban lévő terv, azaz a Business Fitness része, ugyanis a centralizáció jegyében a budapesti iroda mellett még két hasonló központ létrehozását tervezik. A további két képviselet helyszíne is fix már: egy irodát Mexikóban, egyet pedig Indiában nyitnak meg. A vállalat így tökéletesen le fogja fedni az érdekeltségébe tartozó területi egységeket, ezzel is az üzleti hatékonyság növelését szem előtt tartva. Szijjártó Péter beszédében kiemelte, hogy mostantól nevezhető teljesnek a magyarországi autóipar-paletta, hiszen az új, termelést támogató és adminisztratív funkciók mellett, korábban már jelen volt a termelés és a kutatás-fejlesztés fázisa.

Sokatmondó számadatok

A Ford új irodájával immár 500, többségében magasan képzett munkavállalót foglalkoztat főleg pénzügyi, gyártástervezési, termékmenedzsment és sales pozíciókban. További bizakodásra adhat okot, hogy a vállalat bejelentése szerint év végére az 500-as létszám már 600 főre fog bővülni. A távlati tervek alapján pedig 2019 végére már minimum 700 főt szeretnének alkalmazni többségében diplomás, nyelveket jól beszélő fiatalok személyében. Az amerikai óriás Magyarországon 2010 óta folyamatos bővülést produkál. Jelenleg körülbelül 40 vállalat alkotja hazai beszállítóhálózatát: számos kis magyar cég gyárt vagy szállít alkatrészeket a Ford valamelyik európai gyárába. Mindez számokban annyit jelent, hogy a Ford által leadott közvetlen vagy közvetett megrendelések a hazai GDP 1,7 százalékát, azaz körülbelül 580 milliárd forint forgalmat generálnak. Ennél már csak egy beszédesebb adat van, mégpedig az, hogy a Ford beszállítói napjainkban közel 69 ezer embert látnak el folyamatos munkalehetőséggel.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata