Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Szegedi autószerelő szakemberek várják!

Szegedi autószerelő műhelyünkben Bosch Car Service technológiával dolgozó, szakképzett, tapasztalt mestervizsgával is rendelkező autószerelő csapat várja! Munkatársaink felkészültsége a legkorszerűbb berendezésekkel társul, aminek köszönhetően garantált a precíz, gyors munkavégzés. Hibakód kiolvasáshoz autószerelőink rendelkezésére áll a Texa, Launch, Gutmann, VAG-COM, BMW kaSIO diagnosztikai műszerek mellett két darab Bosch KTS560-as műszer is. Futómű diagnosztikai szolgáltatásunkat a jelenleg legkorszerűbb Hunter Quick Check rendszer segítségével nyújtjuk.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Autószerelő műhely Szeged: tapasztalat és Bosch minőség kéz a kézben

Immár több évtizedes tapasztalattal rendelkező autószerelő műhelyünk Bosch Car Service minősítéssel rendelkezik: megkérdőjelezhetetlen garancia az autószerelők munkájának minőségére. A HUNTER Hawkeye Elite futóműbeállító rendszer egyedülálló technológiája minden autószerelő és ügyfél álma! Mérés és beállítás alig 1 órán belül!

Nálunk tehát nem kell napokat várnia gépjárművére! Bizonyos szolgáltatások esetében, a javítási, diagnosztikai feladatoktól függően akár szervizünk fűtött-klimatizált, ingyenes Wi-Fi kapcsolattal rendelkező ügyfélvárójában is megvárhatja, míg az autószerelő végez. Legyen vendégünk közben egy kávéra! Mivel autószerelő műhelyünk Szeged szívében, a Kossuth Lajos sugárúton található, ezért akár függő ügyeit is könnyen elintézheti a belvárosban, míg mi elkészülünk a javítással.

Fotókkal dokumentált, átlátható munkafolyamatok autószerelő műhelyünkben

Egyedi szolgáltatásokkal várjuk! Autószerelőink végig fotókkal dokumentálják a javítási folyamatokat, melyeket a munka befejeztével – kérésre – e-mailben továbbítanak Önnek. Minden gépjárműhöz egyedi szerviztörténetet vezetnek. Munkatársaink az Ön gépjárművére szabott karbantartási tanácsokat nyújtanak, ütemtervet készítenek hozzá.

Garanciát vállalunk az autószerelők munkájára, amit szükség esetén munkalappal és részletes számlával érvényesíthet! Nálunk tényleg az ügyfél az első, ezért is vezettük be „Hozom-viszem” szolgáltatásunkat, melynek során munkatársaink helyszínre mennek a javítandó gépjárműért Szeged belterületén, a javítást követően pedig vissza is viszik tulajdonosának.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
idő

Tisztelt ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószervíz műhelyünk 2023.05.29.-én ZÁRVA tart. 2023.05.30-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata