Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autószerelő Szegeden több is van. A széles körű szervizszolgáltatások minőségét a műhely korszerű felszereltsége és az autószerelők szakértelme határozza meg.

Egy kiváló autószerelő műhely Szegeden

Kovács Autó a Bosch Car szervizhálózatának tagja ként mindenre felkészülten és felszerelve várja meglévő és leendő ügyfeleit. Autószerelő műhelyünk berendezései világszerte elismert, korszerű és precíz Bosch műszerek. Segítségükkel szakképzett autószerelőink gyorsan és hatékonyan feltárják az autó hibáit, bemérik annak okait. Így autószerelőink  a legnagyobb pontossággal állítják be autója futóművét, fényszóróit, kerekeit, motorvezérlését, töltő-, klíma-, fék- és kipufogó rendszerét. Autószervizünk szomszédságában kedvező árakon vásárolhat autójához szinte mindent. Így a szervizeléshez szükséges alkatrészek akár raktárról, azonnal beszerezhetőek. Autószerelő műhelyünk Szeged belvárosában helyezkedik el, amíg autóját javítjuk intézheti ügyeit a városban.

Szervizünk autószerelői Bosch berendezésekkel dolgoznak

BOSCH FWA 4630 3D futóműállító készülék

Bosch FWA 4630 autószerelő műhelybenBárhol használható, akár a földre is tehetjük, legjobb helye az autószerelő műhelyben van. Nagyfokú méréspontosság a Bosch új 3D technológiájának legfontosabb jellemzője mellett minden autószerelő álma a nagyon gyors beüzemelési idő és az egyszerű kezelés. A teljes mérési folyamat a nyomtatással együtt 7 perc. A különféle mérési programok és nyomtatott mérésprotokollok segítségével a mérést végző autószerelő műhely teljes eszköztárral rendelkezik az ügyfelei szakszerű felvilágosításához.

BOSCH WBE 4420 kerékkiegyensúlyozó berendezés 

gumiszerelo-muhely-bosch-wbe-4420A szezonális gumicsere mellett fontos biztosítani a zavartalan és biztonságos közlekedést a közutakon, így a karbantartást is fontos. Ellenőrizze a kiegyensúlyozást a kerekeken, mert ez biztosítja a jármű stabilitását és az utasok biztonságát. A megfelelő kiegyensúlyozással elkerülhetjük a gumiabroncsok korai és egyenetlen kopását, a felfüggesztési rendszer alkatrészeinek amortizálódását, valamint csökken az üzemanyag-fogyasztás. A Kovács Autószerelő műhely gumiszervizének WBE 4420 készüléke elektronikus szenzorkarok segítségével pontosan és gyorsan megméri a keréktárcsa távolságot, kerékátmérőt és szélességet. Autószerelőink örömére többféle program segítségével, számos gumitípushoz kiszámítja a megfelelő súlyeloszlást és fel is ragasztja a súlyokat. Autószerelő műhelyünk a következő keréktárcsa méreteket tud a WBE 4420 készülékkel kiegyensúlyozni: átmérő 12″-30″, szélesség 1″-22″, max. kerékátmérő 1200 mm.

BOSCH TCE 4460 automata kerékszerelő

BOSCH ACS 650 automata klímatöltő
BOSCH KTS 540 diagnosztikai műszer
BOSCH BAT 121 hordozható akkuteszter
BOSCH BAT 251 akku starter
BOSCH BAT 415 akkumulátor töltő
BOSCHESI adatbázis
BOSCHMLD 1 fényszóró állító berendezés
AutoData adatbázis
Magnetti Marelli ózongenerátor
Gépjármű emelők
Görgős fékhatásmérő próbapad
Lengéscsillapító vizsgáló próbapad
TESTBOY 50 fékfolyadék vizsgáló
Futómű holtjáték vizsgáló pad
Füstgázelemző berendezés

Árajánlat, időpont kérés
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Max file size is 50 MB. A pontos beazonosítás érdekében lehetőség szerint csatolja forgalmi engedélyének fotóját.
Amennyiben időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja a +36 62/554-013 telefonszámot!