Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Gumiszerviz Szegeden! Szolgáltatásaink gumiszerelés, gumicsere, kiegyensúlyozás (cetrírozás), gumitárolás, felnicsere, felnijavítás és az új gumiabroncsok, felnik beszerzése. A gumis, mint külön szakma, külön műhely, külön vállalkozás.

Gumicsere Akció

Gumicsere centrírozással és az autó felkészítése a téli szezonra. Felmérjük a jármű állapotát, hogy minden megfelel-e a biztonságos közlekedéshez. Gumihotel autószervizünkben, ha nincs hol tárolnia nyári gumijait, és utastér fertőtlenítés, hogy a téli klíma tisztán működjön autójába. Tekintse meg gumiszerviz csomagjainkat!


Gumiszerviz árak

Felni méretAcélfelni (Ft/db)Alufelni (Ft/db)
Gumiszerviz, gumicsere centírozással

(személygépkocsi)

12″-15″15001750
16″-17″20002250
18″-tól25002750
Kistehergépjármű gumiszerviz23002650
Kerékkiegyensúlyozás10001250
Kerékcsere750750
Defekttűrő gumiszerelés felár+800+800
Gumitárolás (4db és fél év)5000.-ft/6hó5000.-ft/6hó

(Gumiszerviz áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!)

Komplett gumicsere: fenti táblázat alapján.

Gumiszerviz ár tartalmazza:

  • Szelep és a Súly árát is
  • Kerék leszerelése
  • Felniről a gumi leszerelése – peremtisztítás
  • Összeszerelés
  • Guminyomás beállítása hitelesített órával – nyáron gyári értékre, télen + 0,2 bar
  • Centírozás támasztóujjas tárcsával, a lecserélt kerekek megjelölése forgásirány szerint
  • Kerék felszerelése, csavarok és agy zsírozása
  • Gumi csomagtartóba helyezése

Gumicsere – Mikor kell a gumiabroncsokat lecserélni?

A gumiszerviz, gumicsere, durrdefekt (eredetileg durchdefekt), átlyukadás, köpenyhasadás. Általában egy évben kétszer esedékes a téli gumi és a nyári gumicsere. Érdemes figyelni a szezonális gumiszerviz akciónkat is. Ha feliratkozik hírlevelünkre, akkor mi értesítjük aktuális gumiszerviz ajánlatainkról. Sok autós felnire szerelten tárolja a téli gumiját is, az ő esetükben lényegében kerékcseréről van ilyenkor szó. Ezt is célszerű a gumiszervizben elvégezni, hiszen ilyenkor  elvégezhető a levegőnyomás ellenőrzése, a kerék centrírozása, a gumiköpeny állapotának ellenőrzése. A Kovács Autó gumiszerviz profi BOSCH TCE 4460 berendezéssel végzi a gumijavítást, gumicserét. Meg lehet beszélni, hogy mikor kell majd új gumit vásárolni, mikor lesznek akciók, hogyan alakulnak az autógumi árak.

Gumijavítás és felniszerviz

Gumiszervizelés alkalmával szükségessé válhat a felnijavítás is. Egészen más az acélfelnik (lemezfelnik) és a könnyűfém felnik javításának módszere, ez – különösen az utóbbi – külön szakértelmet igényel. És persze megszokott, gyakran igénybe vett gumiszerviz szolgáltatás a defektjavítás. Az átszúródott gumit olyan minőségben lehet ma már megjavítani, hogy az első kerékre is bátran visszahelyezhető, és attól sem kell tartani, hogy valami baj lesz. Vannak normál és vannak úgynevezett defekttűrő gumiköpenyek. A defekttűrő gumi is leereszt, de mivel a megerősített oldalfalak tartják valamelyest, így kényelmesen eljuthat a gumiszervizbe. Gumiszervizünkben a többi részleghez hasonlóan korszerű gépeket, berendezéseket és eszközöket, anyagokat használunk. Ez nagyon fontos, mert a jó gép kíméli a gumit, növeli annak élettartamát.

Kiegyensúlyozás, a kerék centrírozás

Miért fontos a kerekek kiegyensúlyozása? A kiegyensúlyozatlan kerekek a gumiabroncsok, csapágy és egyéb futóműalkatrészek nagyobb mértékű kopásához vezet. A kormány remegése ezen keresztül kimondottan veszélyes, mivel csökkenti a menetstabilitást, ezáltal a közlekedésbiztonságot is. A Kovács Autó Gumiszerviz korszerű kerékkiegyensúlyozó gépek segítségével maradéktalanul kiküszöböli a kiegyensúlyozatlanságot. Gumiszervizünkben kitűnő minőségű BOSCH WBE 4420 kerékkiegyensúlyozó berendezéssel dolgozunk, ami garantálja a pontosságot és gyors szervizelést.

Gumiszerviz és gumi bolt

A gumiszervizünk mellett ott van az alkatrészáruház, amely széles választékot kínál gumiköpenyekből versenyképes áron, akciók idején kifejezetten kedvező árfekvésben kaphatók gumiköpenyek. A másik lehetőséget a webáruház kínálja külön gumikereső szolgáltatással: a megadott paraméterek alapján gyorsan kikereshetők a különböző márkák árai. Ráadásul, ha a kívánt áru nincs éppen raktáron, akkor is rendelhető és rövid időn belül átvehető. Használt gumit ne keressen üzletünkben. Gumiszervizek többsége sem ajánlja a használt gumik vásárlását, mivel más tulajdonságú autók alatt koptak.

Gumihotel, gumitárolás

A Kovács Autó gumiszerviz műhelyének mind kedveltebb szolgáltatása a gumihotel. A téli vagy nyári gumit megfelelő körülmények, fény- és hőmérsékleti viszonyok mellett tároljuk. Akár gumiszerviz akció keretében gumicserével egy csomagban is választható. Előre egyeztet időpontban előkészítjük gumiabroncsait, ellenőrizzük és szakszerűen felszereljük, a levett készlet pedig mehet a másik helyére vissza a gumiszerviz hotelébe.

Gumihotel szolgáltatás ára: Letakarítva, gumiápolóval lekezelve, zárt helyen tárolva. Ára bruttó 4000.-ft/6hó.

Árajánlat, időpont kérés
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Max file size is 50 MB. A pontos beazonosítás érdekében lehetőség szerint csatolja forgalmi engedélyének fotóját.