Hamarosan érkezik a vadonatúj Honda HR-V

A kompakt és rendkívül tágas Honda HR-V, a sportkupék stílusjegyeivel felvértezett SUV most teljesen megújult. Továbbá különlegesen innovatív e:HEV hibrid hajtáslánccal működik.

Erőteljes és mégis stílusos megjelenés

A vadonatúj Honda HR-V óriási lépés a jövő felé vezető úton, hiszen tökéletes, kifinomult vonalai új és merész megjelenést nyújtanak. Mindez pedig tökéletesen tükrözi az erőteljes és mégis stílusos megjelenést. A Honda HR-V meggyőző külseje már első látásra sportosságot sugároz. Minden szögből határozott, stílusos és céltudatos látványt nyújt. Nincs szükség csatlakoztatásra, hiszen az intelligens, öntöltő e:HEV hibrid hajtásláncnak köszönhetően az üzemanyag-hatékonyság és az izgalmas teljesítmény tökéletes egyensúlyban van. Mindemellett a Honda HR-V belső tere tágas és variálható, valamint kategóriaelső megoldásokat nyújt. A belső térben mindet úgy formáltak, hogy légies, hatalmas és csendes legyen. Azonban arra is ügyeltek a tervezők, hogy az utasok ne érezzék magukat teljesen elzárva a külvilágtól. Az egyedi ülésrendszer segítségével bármikor több hely alakítható ki. A HR-V új szellőztetőrendszere friss levegőt keringet az utastérben, így hozzájárul a levegős és tágas érzethez. Mindennek köszönhetően a Honda HR-V rugalmasan illeszkedik a mindennapokhoz.

Ötvözi a dinamikus vezetést a takarékossággal

A Honda HR-V Honda Connect információs és szórakoztató rendszerrel van ellátva, melyhez egyszerűen csatlakoztatható az okostelefon, így hét hüvelykes érintőképernyőről válik kezelhetővé. A Honda HR-V fogyasztása és üzemeltetési költsége is alacsony. Kis fogyasztás, nagy teljesítmény, kifinomult érzékek és kreatív helykihasználás jellemzi. A Garmin Navigációnak köszönhetően könnyen áttekinthetővé válik a tervezett út és segítségével egyszerűen indítható hívás manuális bevitel nélkül. Kétféle motor közül lehet választani ennél a modellnél: a 130 lóerős 1.5 i-VTEC benzinüzemű és a 120 lóerős 1.6 i-DTEC dízelüzemű motor közül. Továbbá rendelhető hatfokozatú manuális vagy hétfokozatú automatikus CVT-váltóval. A Honda HR-V olyan autó, amit élmény vezetni és tökéletesen idomul az autótulajdonos életviteléhez, miközben prémium érzést nyújt. Erős és gazdaságos autó, mely ötvözi a dinamikus vezetést a takarékossággal. A Honda elkötelezett a környezetvédelem, az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és természetesen az élvezetes vezetés mellett. A vadonatúj Honda HR-V-vel újabb lépést tesz a célja felé, miszerint 2022-re elérje, hogy minden Honda képes legyen elektromos hajtásra.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Adatvédelmi szabályzat