Autójavítás házilag vagy szervizben?

Autójavítás Szegeden korszerű Bosch műszerekkel, szakképzett autószerelőkkel, 7 autószerelő álláson. Válassza minőségi szolgáltatásainkat elérhető árakon! Az autójavításhoz a szakértelmen túl szükség van jól felszerelt műhelyre is. Kevesen birtokolnak a garázsukban csápos emelőt, kompresszort, co hegesztőt, futómű beállítót, kerékkiegyensúlyozót vagy klíma tisztító-ózonozó készüléket engedhessen meg magának. Autójavítás otthon többnyire kimerül a kisebb átvizsgálásokban, mint a folyadék szintek ellenőrzése, fék alkatrészek, gumiharangok és lámpák szemrevételezése.

Autójavítás házilag otthon

Kisebb szereléseket is végeznek sokan, akik például egy ablaktörlő gumicserével szükségtelen az autójavító felkeresése. Kerék cseréhez és más kisebb autójavításhoz  elegendő egy alapvető szerszám készlet, és egy emelő. Szerszámok beszerezhetőek, az autójavítás is tanulható, viszont a 2002 év után gyártott autóknál már a központi vezérlőegysége diagnosztizál. A hiba kijavítását követőileg törölni kell a hibakódot is, és ehhez drága, speciális komputerre van szükségünk. Új autó javítása, kötelező márkaszírvizelése napjainkban már bármely autószervizben megtehető, de otthon házilag kevés eséllyel.

Autójavítás árak szervizben

Váratlan eseti autójavítás mellett ott van még az éves szervizintervallum. Ilyenkor érdemes az autónkat teljesen átvizsgáltatni, hogy tisztában legyünk alkatrészeinek állapotával. Korszerű műszerekkel állítható be pontosan a futómű, a fékek és a kerekek kiegyensúlyozása. Klíma fertőtlenítése, klímarendszer kitakarítása és féltöltése is nehezen oldható meg otthon. Lehet vásárolni klímafertőtlenítő termékeket, de azok kevésbé alaposak és tartós megoldások mint egy autójavításra specializálódott autószervizet bíznánk meg. Az autójavítást tehát bizonyos esetben drága mulatság otthon “megpróbálni”, sok esetben jobban járunk ha évente legalább egyszer átvizsgáltatjuk autók egy autószervizzel. Tekintse meg autószerviz árainkat és kérjen időpontot autójavításra, éves karbantartásra.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Adatvédelmi szabályzat