Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Top 3: A világ legnépszerűbb autói

Melyik 3 autó áll most az értékesítési lista élén, ha a világ összes országát egyben nézzük? Mielőtt bárki megnézné a pontos sorrendet érdemes tippelni, meglepő eredmények születhetnek.

  1. Volkswagen Golf (1974 óta)

Biztos sokan mondták a golfot az első háromba, ők nem is tévedtek. A bogarak utáni idő legsikeresebb modellje, a jelenlegi adatok szerint a dobogó legalsó fokára állhat fel. A ’70-es évek elején vetődött fel a Volkswagen vezetőiben, hogy egy teljesen új kategóriát kellene létrehozni. A Golfra keresztelt, kategóriateremtő autót 1974 nyarán mutatták be, fél évvel később már gyártották is. A 2012-es párizsi autószalonon mutatták be a hetedik generációt. Az autó formája jelentősen különbözik az előző két generációétól. A mostani adatok alapján az eddig eladott Golfok száma lassan eléri a 30 milliós darabszámot.

  1. Ford F-széria (1948 óta)

Nem várt helyen végez a Ford legnépszerűbb modellje az F nevet viselő pickup család. 1948 óta gyártják, eleinte farmok és tanyák „igavonó lovának” szánták a robosztus pickupot. Ahogy telt-múlt az idő, az F minősége is egyre javult, így mára már egy tágas és kényelmes autót kaphatunk az áráért. A jó eladásokat a Ford szerencsére megünnepelte néhány különleges kiadással is, így született meg például a V10 Super Duty kiadás is. Az évek során számos kitüntetést és motorsport sikereket is magáénak tudhat a Ford F szériája. Több mint 40 millió modell kelt el a 12 generáció alatt.

  1. Toyota Corolla (1966 óta)

A toplista élére egy szürke eminenciás került, több mint 43 milliós darabszámmal. Ugyan a japán autók eleinte nehezen férkőztek a nyugati fogyasztó bizalmába, 1966-os megjelenésük után 8 évvel már a legjobb eladási adatok a Corollához fűződtek.  Egyetlen szériát, az E110-et leszámítva a Corolla nem a formabontó dizájnról szól, és nem is a sofőr szórakozása volt a prioritás, hanem a jó hétköznapi használhatóság, a takarékosság, és ami a típus védjegyévé vált, a megbízhatóság. Az első, hátul merev hidas és laprugós generáció óta hatalmasat fejlődött a technika, ma pedig a világ 15 országában ontják a gyártósorok.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson