Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Szervizkönyv fontossága

Szervizkönyv pontos vezetésével tudjuk bizonyítani autónk eladáskakor, hogy minden éves szervizelés, olajcsere időben el lett végezve. Fékbetétek, féktárcsák és más kopó alkatrészek a megtett kilométernek megfelelően cserélve lettek. Érdemes tehát az autószerviz időszakos látogatása, mivel ezzel tartja értékét autónk. Mi a helyzet, ha vásárolni szeretnénk használt autót? Mennyire hihetünk a szervizkönyvben írottaknak? Előfordulhat, hogy akadnak olyan autókereskedések, ahol visszatekerik a km órát és trükköznek a szerviz könyvel. Így jóval az autó valós állapota feletti értéken adják el a gyanútlan vevőknek. Ez leginkább a külföldről behozott, fiatalabb autókra volt jellemző, ahol több százezret jelent egy ilyen kis malőr.

Hihetünk a szervizkönyvnek?

Leggyakoribb, amikor azt mondják, hogy elveszett a szervizkönyv. Előfordulhat olyan is, hogy valótlan adatokat tartalmaz a szervizkönyv. Átalakítás nyomait viselő, hiányzó lapokkal, megegyező szerviz pecsétekkel is joggal lehet gyanús egy szervizkönyv. Vásárlás előtt ajánlott a pecséten szereplő autószerviz felkeresése. Ellenőrizhetjük, hogy járt e ott az autó, hiszen a rendszerben minden rögzítésre kerül. Tehát, ha biztosra szeretnénk menni, akkor egy független autószerviz ötezer forintért műszeresen átvizsgálja a használt autót. Ne hagyatkozzunk kizárólagosan a szervizkönyvre és a km óra állásra, mert drága tanulság lehet. Ha az eladó elutasítja a független autószerviz állapotfelmérését, akkor tiszta sor, van mit rejtegetnie.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.