Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

PÁLYÁZAT – GINOP-5.2.4-16

PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓK:

• a kedvezményezett neve: KA Szerviz Kft.
• a projekt címe: Gyakornoki program a KA Szerviz Kft-nél
• a szerződött támogatás összege: 3 714 291 HUF
• a támogatás mértéke: 100%
• a projekt befejezésének dátuma: 2017.06.08.
• projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00338

Széchenyi terv
Pályázat összefoglalása

KA Szerviz Kft. 2007-ben alakult Szegeden bejegyzett telephellyel. A 100%-ban magyar tulajdonú társaságunk kezdetektől gépjárműfenntartói tevékenységet folytat. Évről-évre bővülő szolgáltatásunkkal együtt folyamatosan fejlesztjük technológiánkat, bővítjük dolgozói létszámunkat, mely folyamatos árbevétel növekményt is eredményez. Piaci pozíciónk és vagyoni helyzetünk stabil. Több állásos, forgalmas belvárosi műhelyünkben jelenleg 12 fő állandó munkatársunk autóvillamossági szereléssel és autószereléssel áll az ügyfélkörünk rendelkezésére. Több éve biztosítunk autószerelő tanulók részére EU szintű gyakorlati képzést. Dolgozóink jól képzettek, szakterületükön többéves gyakorlattal rendelkeznek. Vállalkozásunk vezetése és minden munkatársa elkötelezett a szolgáltatások megfelelő, a jogszabályok előírásait, a szakmai követelményeit kielégítő, magas szintű és folyamatosan fejlődő minősége iránt, az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében.

A KA Szerviz Kft. folyamatosan fejleszti szolgáltatói és gyakornoki tevékenységét. Legutóbbi projektünkkel 1 fő pályakezdő autószerelő gyakornok iskolarendszerű képzésben megszerzett szakképesítésének hasznosulását segítettük.

Az új munkahely (munkaállomás) tárgyi feltételeinek biztosítása érdekében beszerzett eszközök:

1 db SW-STAHL RACING EXPERIENCE 9 fiókos műhelykocsi
1 db SW-STAHL 26119L kompresszió és nyomásveszteség mérő dízel- és benzinmotorokhoz
1 db SW-STAHL 10115L féktengely külső csukló szétszedő szerszám
1 db SW-STAHL 07865L kerékanya dugókulcs fejek.
1 db SW-STAHL 10558L hosszbordás szíj feszítőkulcs készlet
E-Torx, E10-E18, 5 részes.
1 db SW-STAHL 26045L speciális dugókulcs fejek
1 db SW-STAHL 10557L hosszbordás szíj feszítőkulcs készlet
1 db SW-STAHL 24035L leszívó szivattyú
1 db BOSCH SMT 300 szivárgáskereső tömítettség vizsgáló
SW-STAHL 01467L fékhenger visszatekerő szerszám, 43 részes

A gyakornok gyakorlati képzését az autószerelés alábbi tevékenységi területein biztosítottuk: ápolási és szervizműveletek; gépjármű vizsgálati műveletek; futóművek, fékrendszerek és kormányberendezések hibafeltárása és javítása; elektromos berendezések alapismerete; motordiagnosztika. A gyakornoki idő végeztével a résztvevő képes és alkalmas lett ezen munkafolyamatok önálló, magas szintű munkavégzésére. Vállalati gyakornoki kapcsolattartó személye egyben a vállalkozás egyik alapító tulajdonosa Kovács István. Szakirányú tanulmányait tekintve felsőfokú végzettséggel rendelkező autógépész, autószerelő mester.

A program keretében a vállalkozás statisztikai létszámának növelésével együtt járó, új státusz betöltését eredményező munkahely teremtés valósult meg segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység és az új munkahely tárgyi feltételeinek kialakítása mellett.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.