Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Óriási tengelytáv, optimális méretű beltér: ez a Citroen SpaceTourer

Praktikum, helykínálat, egyszerűség: korábban nagyjából ennyit várhattunk el egy kisbusztól. Mostanra azonban már olyan sokat fejlődött az autóipar, hogy ezekben a kategóriákban is szükség van némi pluszra ahhoz, hogy előnyt tudjanak szerezni a gyártók a vetélytársakkal szemben.

Élmény vezetni, ám a holtterek rontanak az összképen

Vezetés közben arra kell figyelni a Citroёn SpaceTourer esetében, hogy nagy a tengelytávolság, ezért a viszonylag jó manőverezhetőséget úgy éri el a modell, hogy nagyon alá lehet szedni a kerekeit. Még parkolóházba is nyugodtan mehetünk vele, jó eséllyel elférünk, ha nem maradna oldalt hely az ajtók kinyitására, még mindig távozhatunk a tolóajtókon keresztül. Sajnos hatalmas holttere van a kisméretű külső tükröknek, és a holttérfigyelő sem működik megbízhatóan, ezért mondjuk egy gyorsforgalmi útra való besoroláskor nagyon észnél kell lenni. Szerencsére erőből nincs hiány, a 2,0 literes dízel csendesen teszi a dolgát, a 370 newtonméteres maximális nyomatéknak köszönhetően a rugalmasság is rendben van, a fogyasztás szintén elfogadható. A váltó pontosan kapcsolható, jól eltalálták az áttételezést.

Háromféle hosszban kapható

Ülései kényelmesek, a kárpit strapabírónak tűnik, a nagy tolóajtókon könnyen be lehet szállni a kocsiba. A SpaceTourer háromféle hosszban kapható: az XS kivitel 4,60, az M-es 4,95, az XL pedig 5,30 méteres, amihez nagyjából még mélygarázsbarát, 190 centiméteres magasság és 192 centis szélesség tartozik. Fordulóköre kiviteltől függően 11,3, illetve 12,4 méter között változik. A legolcsóbb SpaceTourer 10,3 millió forinttól vihető el, a legdrágább pedig 15,2 milliós alapártól indul. Összességében nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy remek családi, vagy csapatszállító járgány, elképesztő helykínálattal, élhető belsővel, takarékos, erős dízelmotorral.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!