Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Nem hisz benne? Mutatjuk, mik a rendszeres szervizlátogatás előnyei!

Középtávú és hosszú távú előnyei is vannak, ha márkaszervizbe hordjuk az autónkat. Lekövethetővé válik a gépjármű életútja, értékesítésnél bizalmat keltünk a vásárlóban, emellett további garanciákat is megkaphatunk.

Totális lekövethetőség

Amikor márkaszervizbe visszük az autónkat, érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen előnyökhöz juthatunk – most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amikkel nem árt tisztában lenni. A márkakereskedésben történő szervizlátogatásnak vannak középtávú és hosszú távú hozadékai. Középtávon megjelenik az autó életútjának totális lekövethetősége, azaz minden múltbéli problémát katalogizálnak, a márkaszervizek pedig megosztják egymással ezeket az élettörténeteket, tapasztalatokat. A gondok egy részére a múltbéli eseményekből is lehet következtetni és megoldást találni.

További garanciákhoz juthatunk

Hosszú távon hatalmas előny, hogy egy márkaszervizben felügyelt autó mindig értékállóbbnak bizonyul majd. Ha szeretnénk eladni a gépjárművet, egészen biztosan magasabb piaci áron lesz erre lehetőségünk. Egy használt autónál mindenki olyat keres, amelynek előélete lekövethető, amely szervizelt, sérülésmentes, kevés kilométerrel rendelkezik. Ebből utóbbi kettő nem minden esetben áll fent, az első kettő viszont mindig adott a márkaszervizes autóknál. Mivel az adásvételnél a gépkocsi egész előtörténete megvan a rendszerekben munkalapokkal, garanciákkal, ez bizalmat kelt az ügyfélben az értékesítésnél. Emellett ha valaki a használat kezdetétől folyamatosan márkaszervizbe hordja új autóját, úgy az alapokon felül hozzájuthat további garanciákhoz, amennyiben megfelel a gyártó elvárásainak, legyen az éves vagy többéves felülvizsgálat. Ilyen esetben díjmentesen megkaphatjuk a további évekre szóló garanciákat.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson