fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

E-mail üzenet írása

Árajánlat, időpont kérés

Nem hisz benne? Mutatjuk, mik a rendszeres szervizlátogatás előnyei!

Középtávú és hosszú távú előnyei is vannak, ha márkaszervizbe hordjuk az autónkat. Lekövethetővé válik a gépjármű életútja, értékesítésnél bizalmat keltünk a vásárlóban, emellett további garanciákat is megkaphatunk.

Totális lekövethetőség

Amikor márkaszervizbe visszük az autónkat, érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen előnyökhöz juthatunk – most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amikkel nem árt tisztában lenni. A márkakereskedésben történő szervizlátogatásnak vannak középtávú és hosszú távú hozadékai. Középtávon megjelenik az autó életútjának totális lekövethetősége, azaz minden múltbéli problémát katalogizálnak, a márkaszervizek pedig megosztják egymással ezeket az élettörténeteket, tapasztalatokat. A gondok egy részére a múltbéli eseményekből is lehet következtetni és megoldást találni.

További garanciákhoz juthatunk

Hosszú távon hatalmas előny, hogy egy márkaszervizben felügyelt autó mindig értékállóbbnak bizonyul majd. Ha szeretnénk eladni a gépjárművet, egészen biztosan magasabb piaci áron lesz erre lehetőségünk. Egy használt autónál mindenki olyat keres, amelynek előélete lekövethető, amely szervizelt, sérülésmentes, kevés kilométerrel rendelkezik. Ebből utóbbi kettő nem minden esetben áll fent, az első kettő viszont mindig adott a márkaszervizes autóknál. Mivel az adásvételnél a gépkocsi egész előtörténete megvan a rendszerekben munkalapokkal, garanciákkal, ez bizalmat kelt az ügyfélben az értékesítésnél. Emellett ha valaki a használat kezdetétől folyamatosan márkaszervizbe hordja új autóját, úgy az alapokon felül hozzájuthat további garanciákhoz, amennyiben megfelel a gyártó elvárásainak, legyen az éves vagy többéves felülvizsgálat. Ilyen esetben díjmentesen megkaphatjuk a további évekre szóló garanciákat.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat