Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Mutatunk egy buta hibát, amellyel teljesen tönkreteheti autója karosszériáját

Bár elsőre nem tűnik nagy problémának a madárürülék az autónkon, ha a „le van sz*rva” hozzáállást követjük, maradandó károkat és több tízezer forintos javítást tud okozni. Ne várjunk semmire, mert felesleges: az első adandó alkalommal mossuk le a savas ürüléket.

Ne őrizgesse a madárürüléket

Fa alatt parkol, csicseregnek a madarak, süt a nap, minden körülmény adottnak tűnik egy kellemes délutánhoz, de csak addig, amíg nem lesz tele madárürülékkel a kocsija. Ilyen esetben sokan és sokszor csak „tojnak” a problémára, akár napokig, hetekig is úgy hagyják az autót, mielőtt lemossák róla a felesleges piszkot. Ez a legnagyobb hiba, amit elkövethetünk! A madarak ürüléke ugyanis savas, ennél fogva könnyedén képes lemarni a festéket a kocsinkról, főleg ha a fényezésünk régebbi, kopottabb, ezáltal sérülékenyebb, valamint a hőség is „segít” ebben a műveletben. A helyzet ugyanis rövid idő alatt rosszabbá válhat, ha közvetlen napfény éri a szennyeződést, éppen ezért a madárürülékeket minél hamarabb el kell tüntetni a karosszériáról.

Irány a mosó, ne késlekedjünk

Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből – tartja a mondás, amely erre a helyzetre is kiválóan alkalmazható. Higgyék el, ha sokáig rajta marad a kocsin a madárürülék, akkor a lakkréteg és a festék szemmel láthatóan mattulni fog, a piszok kontúrja pedig a tisztítás után is látható marad majd a felületen. Hosszú idő után jó esetben egy polírozás, rossz esetben viszont csak az újrafényezés jelenti a megoldást, ezek pedig súlyos tízezrekbe kerülhetnek. Jegyezze meg, ha jót akar magának: amilyen a guminak a százas szög, vagy a szélvédőnek a kő, olyan a fényezésnek a madárürülék. Szóval ha „kakis” a helyzet, menjen el azonnal egy autómosóba, vagy oldja meg otthon a problémát, mert így rengeteg pénzt és idegeskedést spórolhat meg magának!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson