Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Mutatjuk a legjobb autós filmeket – 2. rész

Évről évre jönnek az autókra és száguldásra építő filmek a mozikba, de korszakos alkotás kevés akad közöttük. Összeszedtük, hogy szerintünk melyek a leglátványosabbak és legőrültebbek. Sorozatunk második része következik, a középpontban pedig a száguldó cirkusz, azaz a Forma–1 szerepel.

Senna

A 2010-es, egyszerűen csak Senna címre keresztelt mozi magával ragadó igaz történetet mesél el Ayrton Sennáról, a legendás brazil versenypilótáról, aki sokak szerint minden idők legjobb autóversenyzője volt. A dokumentumfilm felöleli Senna monumentális Forma–1-es karrierjét 1984-től kezdve, amikor kiemelkedően tehetséges kezdőként berobbant az F1 világába, egészen az 1994-ben történt tragikus balesetéig. Bemutatja a versenypályán innen és túl folytatott küzdelmét azért, hogy tökéletes pilótává válhasson. A Senna-család és a Forma–1-es vezetőség közreműködésével készült Senna a legendás pilóta életéről szóló első hivatalos dokumentumfilm lett, benne számos, korábban még nem látható archív felvétellel.

Hajsza a győzelemért

A Hajsza a győzelemért egy 2013-ban bemutatott amerikai dráma, amely szintén igaz történeten alapszik. Két Forma–1-es versenyző, James Hunt és Niki Lauda párharcát mutatja be – előbbit Chris Hemsworth, utóbbit Daniel Brühl alakítja remekül. Az 1976-os Forma–1-es szezont Hunt és Lauda küzdelme jellemezte. Hunt vagány brit pilóta, a Forma–1 sztárja volt, aki nagyvilági életet élt, ivott, bulizott szezon közben. Az osztrák Lauda épp az ellenkezője, fegyelmezett ember volt, aki már az 1975-ös világbajnoki címmel a háta mögött szállt harcba. Igazi ellenfelek voltak, akik bármire képesek a győzelemért. A film erre a két karakterre koncentrál, az ő versenyzésüket taglalja. Laudát évekig bombázták az életének megfilmesítésével, de mindig ellenállt. A rendező, Ron Howard volt az egyetlen, akinek a felkérésére rábólintott.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműsz