Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Mindegy, csak ne wunderbaum legyen – mit kérne az autónk karácsonyra?

Páramentes pihenés, hiánytalan felszerelés, higgadtabb közlekedés, minőségi olajok, új térképek, hogy ne tévedjen el, némi kényeztetés a mosóban – gyorsan össze lehetne dobni a listát, ha autónkat akarnánk meglepni valamivel karácsonyra. Adunk néhány ötletet.

Nyugalom és kényeztetés

Karácsonykor megajándékozzunk szeretteinket, sokat gondolkodunk, kinek mi lenne a megfelelő meglepetés. Játsszunk egy kicsit: elgondolkodott már valaha, mire vágyna az autója, mit sorolna fel, ha beszélni tudna? Vajon mit kérne karácsonyra egy mai városi autó? Például biztonságos parkolóhelyet, ahol nem lepi a pára, nem költöznek bele a nyestek. Vagy legalább egy jó autóponyvát, amely szellőzik, és nem fülled be. Hidegek ám a téli éjszakák! Persze városban behatároltak a lehetőségek, boldog az az autó, amelynek jut fűtött garázs. Annak is örülne, ha parkolásnál nem csak elvárnánk a szabályok betartását, hanem mi is betartanánk azokat. Közlekedhetnénk például higgadtabban a reggeli, délutáni csúcsban: a sok fékezgetés az alkatrészeknek, gumiabroncsnak nem tesz jót, a koccanás a karosszériának, a stressz az autó tulajdonosának. Felmerülhetne autónkban az is, hogy használója összerakhatna végre egy rendes „túlélőcsomagot”, amiben minden van elakadás esetére, téli időjárásra is. Igen, hólánc, jégoldó és menekítő igazán kerülhetne a fa alá. Na és annak is örülne a jármű, ha nem enné meg a rozsda, amikor sárvédőig áll a latyakban – az alvázvédelem mellett egy kis ünnepi wellnesst is elviselne egy mosóban. Nem lenne baj, mondaná, ha nem ragadna rá hetekig ugyanaz az őszi-téli mocsok.

Ha nincs mit kérnie, Ön az ajándék

Annak is nagyon örülne valószínűleg, ha meglepetésként végre megnézetnénk rajta mindent, ami zörög, laza, fura hangot ad ki. Tisztességes navigációnak is örülne a járgány, hogy ne kössön ki olyan utakon, ahol befolyik a sár a küszöbön. Na és a motor – végre ő is kaphatna némi kényeztetést, valamilyen jobb minőségű motorolaj formájában, elvégre sokat dolgozik értünk. Egyszer van karácsony! Ne vegyünk meg semmit, ami gyanúsan olcsó – nem akarunk olyan ajándékot adni, amely megbetegítheti a tulajdonosát. Ha az ülés bőr, javasolnánk valamilyen minőségi „testápolót”, olyan tisztítószert, amely visszapótolja az olajat a bőrbe. Viaszt a külső karosszériára, hogy jobban viselje az időjárás viszontagságait, és a szín, a fényezés is szép maradjon – meg valamit a karcolások eltüntetésére. Ja, és jó lenne már egy rendes akkumulátor, mert nem túl nyugodt hidegben a reggeli indulás. Az autók jó részének találna megfelelő ajándékot a felsoroltak között, de a lista tetszőlegesen bővíthető, elég felnézni egy webáruház, autószerviz honlapjára. Ha meg az Ön autójának semmire nincs szüksége, mert mindene megvan, és a vezetője a szabályokat is betartja – akkor járművének Ön az igazi ajándék.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata