Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Milyen autókat érdemes vezetni?

Hogyha az ember autótulajdonos, akkor az sok előnnyel és hátránnyal is jár. Természetesen, előnyökből több van, mert hogyha nem így lenne, akkor nem vásárolna senki autót. A legnagyobb előny természetesen az alapfunkciója, vagyis az, hogy megkönnyíti a mindennapokat azok számára, akik ingáznak a munkahelyükre és az otthonukba.

Miért hasznos a személygépjármű?

Természetesen nem csak a mindennapokban, hanem azon kívül is nagyon jó dolog, hogyha az ember személygépjárművel rendelkezik, mert például egy kirándulás is sokkal komfortosabban és zökkenő mentesebben telik, hogyha a mi kezünkben van az irányítás, és nem kell alkalmazkodni semmilyen menetrendhez. Hogy az utazás valóban jól teljen, elengedhetetlen, hogy az ember meg tudja engedni magának, hogy megálljon egy kicsit, amikor szüksége van rá, és egyen, pihenjen, vagy kávézzon egyet. Az autók mindezt lehetővé teszik. Viszont megvannak az egésznek a maga hátrányai is. Ezek közül a legfontosabb az ár. Egy autó beszerzése már önmagában sem olcsó mulatság, főleg akkor, hogyha újonnan vásároljuk azt. Sokan azt gondolják, hogy elég, ha csak beszerzik, majd tankolnak bele, holott ez egyáltalán nem így van, mert ezeken kívül még rengeteg kiadással kell számolni (adó, alkatrészek, folyadékok stb.). A másik hátrány pedig akkor áll fenn, ha valaki nem szeret vezetni, és csak kényszerből csinálja (mert el akar jutni valahova, és elkerülhetetlen, hogy ezt ne autóval tegye).

Mi szükséges a kényelmes és élvezhető vezetéshez?

Azonban ezeken a körülményeken is lehet javítani, és élvezhetőbbé tenni a vezetést annak, aki nem szereti, valamint egyenesen kellemessé annak, aki már amúgy is kedveli. Ennek alapfeltétele, hogy ne legyen semmilyen műszaki hiba az autóval. Hogyha ilyen problémák állnak fenn, legyen akármilyen jó is az autó, a meghibásodások miatt folyamatos stresszben telik az utazás. A második feltétel a komfortosság. Hogyha ez hiányzik, nem csak kényelmetlenebbül érzi magát a sofőr, miközben vezet, hanem sokkal hamarabb el is fárad majd. Hogy ez ne történjen meg, érdemes utánanézni, hogy melyek azok az intézkedések, amellyel felújíthatjuk és kényelmesebbé tehetjük a régebbi típusú autókat. A következő a listán a megfelelő hangrendszer. Természetesen nem mindenki szeret zene mellett vezetni, azonban aki igen, annak elengedhetetlen, hogy jó minőségű hangzás legyen a kocsiban. Az utolsó dolog pedig a tisztaság. Itt meg kell jegyezni, hogy ez nem csak esztétikai, hanem higiéniai szempontból is fontos!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.