Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Mikor kell szervizbe vinni az autót?

A tudatosság és a kellő előrelátás az élet minden területén megtérül, így az autózásban is. Ahogy az ember egészségét, úgy az autó megfelelő állapotát is a rendszeres ellenőrzéssel lehet fenntartani.

Az orvoshoz és a szervizbe sem akkor kell menni, ha már baj van

Aki csak akkor megy el az orvoshoz, ha panaszai vannak, ha valamilyen betegség jeleit fedezi fel magán, vagy egészen addig húzza az időt, amíg mentőautóval érkezik a kórházba, az ugyanúgy megkésett, mint az autós, aki vontatókötélen jelenik csak meg a szervizbe, vagy akkor fordul a szerelőhöz, amikor a járműve mozgásképtelenné vált. Az ember egészségénél és az autó megfelelő karbantartásánál is a megelőzés a legfontosabb. Az egészségügyben szűrésnek, az autózásban rendszeres szervizelésnek hívják ezt az egyszerű, magától értetődő, de sokak által teljesen figyelmen kívül hagyott igazságot.

Majd megyek, ha visznek

A majd megyek, ha visznek stratégia nagyon sokba kerülhet az ember egészsége és az autója állapota szempontjából egyaránt. A rendszeres látogatás az orvosnál és az autószervizben az akkut problémák elmérgesedését akadályozza meg. Ez azt is jelenti, hogy a szükséges beavatkozást időben lehet elvégezni, ami rendszerint kisebb traumát okoz az embernek, az autósnak és utóbbi pénztárcájának is. Aki tehát a megelőzésen, a szervizelésen akar takarékoskodni, és elodázza a rendszeres megelőző karbantartást, sokkal többet árt, mint amennyit megtakarítani vél. Vagyis: tavasszal és télen egyaránt szakítsunk időt az autónk alapos átvizsgálására, hogy az – és vele mi is – mindig fittek és jókedvűek maradhassunk.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!