Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Mikor kell szervizbe vinni az autót?

A tudatosság és a kellő előrelátás az élet minden területén megtérül, így az autózásban is. Ahogy az ember egészségét, úgy az autó megfelelő állapotát is a rendszeres ellenőrzéssel lehet fenntartani.

Az orvoshoz és a szervizbe sem akkor kell menni, ha már baj van

Aki csak akkor megy el az orvoshoz, ha panaszai vannak, ha valamilyen betegség jeleit fedezi fel magán, vagy egészen addig húzza az időt, amíg mentőautóval érkezik a kórházba, az ugyanúgy megkésett, mint az autós, aki vontatókötélen jelenik csak meg a szervizbe, vagy akkor fordul a szerelőhöz, amikor a járműve mozgásképtelenné vált. Az ember egészségénél és az autó megfelelő karbantartásánál is a megelőzés a legfontosabb. Az egészségügyben szűrésnek, az autózásban rendszeres szervizelésnek hívják ezt az egyszerű, magától értetődő, de sokak által teljesen figyelmen kívül hagyott igazságot.

Majd megyek, ha visznek

A majd megyek, ha visznek stratégia nagyon sokba kerülhet az ember egészsége és az autója állapota szempontjából egyaránt. A rendszeres látogatás az orvosnál és az autószervizben az akkut problémák elmérgesedését akadályozza meg. Ez azt is jelenti, hogy a szükséges beavatkozást időben lehet elvégezni, ami rendszerint kisebb traumát okoz az embernek, az autósnak és utóbbi pénztárcájának is. Aki tehát a megelőzésen, a szervizelésen akar takarékoskodni, és elodázza a rendszeres megelőző karbantartást, sokkal többet árt, mint amennyit megtakarítani vél. Vagyis: tavasszal és télen egyaránt szakítsunk időt az autónk alapos átvizsgálására, hogy az – és vele mi is – mindig fittek és jókedvűek maradhassunk.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftvere