Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Mi kell még a biztonságos autózáshoz?

A biztonságos autózáshoz a szokásos és fontos dolgok mellett néhány lényegtelennek tűnő dologra is érdemes odafigyelni, nehogy a rossz állapotuk egyszer csak nagyon fontos legyen. Mit ellenőrizzünk még az autóban? Az már alig kell magyarázni, hogy a közlekedés biztonsága érdekében folyamatosan oda kell figyelni olyan dolgokra, mint a különféle folyadékok szintje, olaj, fékolaj, hűtővíz, vagy az ablaktörlő víz. Vagy az autó világítása, a gumiabroncsok légnyomása stb. Ezekkel gyakran készek vagyunk egy autószerviz szolgáltatásait is igénybe venni. Arra azonban ritkán gondolunk, hogy ellenőrizni kellene az ablaktörlő lapátját, a benne lévő gumi állapotát, vagy a fényszórók foncsorozását, esetleg azt, hogy kopott-e, esetleg szakadt-e a pedálokon lévő gumi borítás.

Kis meghibásodásból is lehet nagy baj

Pedig érdemes a kis dolgokra is figyelni, hiszen a rossz ablaktörlő kényelmetlenné és veszélyessé is teheti a vezetést egy hirtelen jött nagy esőben, vagy a fékpedál rossz gumija miatt lecsúszó láb végzetesen késleltetheti az autó megállását. A besárgult, beszürkült fényszóró foncsorok az est sötétjében a fényforrás fényének részlegesen hiányos kivetítésével okozhatják, hogy rosszul látunk, vagy olyasmiket, amik nincsenek is az úton. Ezért az ablaktörlő lapátját, gumiját, a pedálok gumiborítását időben cseréljük ki, ha megsérülnek, a reflektor foncsorát pedig tisztítsuk meg tisztítószerrel, majd mossuk át tiszta vízzel és gondosan szárítsuk ki, mielőtt ismét áram alá helyezzük.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.