Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Mi az az Android Autó?

Az Android Autó a Google alternatívája az Apple Carplay-ére, de mi is az az Android Autó? Ha ön nem a legmodernebb autót keresi, akkor biztosan nem hallotta meg a fent említett kifejezéseket, és a legtöbben nem is értik, hogy mit számít az, hogy az autóban van-e Android Autó vagy nincs. Az Android Autó ugyanúgy, mint a Carplay képes arra, hogy a telefon funkcióit az autó információs rendszerekbe integrálja. Ha már rendelkezik Bluetooth-al akkor biztosan élvezi a hívás és a zenehallgatás funkcióit, de az Andoird Autó ezeknél többet tud.

Az Android Autó tulajdonságai

Az Android Autó alapvetően egy könnyű verziója a mobiltelefonnak, hiszen az autó érintőképernyőjén elérhetőek lesznek a telefon alkalmazásai, illetve funkciói. Az Android Autoval tehát elérheti a Google Maps alkalmazást, használhatja a zenei applikációkat, valamint a szokványos dolgokat is, például átnézheti a telefonkönyvet, vagy intézhet akár hívásokat is. Természetesen az, hogy az autóban Carplay vagy Android Autó működik attól fog függeni, hogy ön milyen készülékkel rendelkezik, hiszen az iPhone nem fog működni az Android Autóval és ez fordítva is igaz. A gyártók számára a rendszerek integrálása pénzt takarít meg, hiszen nem kell saját térképeket, illetve szoftvereket fejleszteniük és karbantartaniuk. Legnagyobb részt tehát az Android Autó mindkét fél számára előnyös befektetés lehet.

Hogyan kell csatlakoztatni az autóhoz?

Az Android Autóhoz szükséges az Android legújabb verziója, egy kompatibilis autó, illetve egy USB kábel. Az Android Autó működhet akár egy utángyártott fejegységgel vagy akkor, ha használja az Android Autó alkalmazását. Az autó mód nemrégiben adódott hozzá az Android Autóhoz. Ahhoz hogy a rendszer használni lehessen egy USB kábellel csatlakoztatni kell a telefont az autó érintőképernyőjéhez, és az Android Autó applikációját is fel kell telepíteni a telefonra. A telefon nem kell feltétlenül a Google által tervezett legyen, de működjön rajta a legújabb Android rendszer. Az Android Autó csak kompatibilis USB-portokon keresztül futtatható. Amint csatlakoztatta a kábelt és a telefont, a telefon engedélyt kér majd a felhasználótól a használatra, ezután pedig el kell fogadnia a Google feltételeit. Ha elfogadta ezeket a feltételeket, akkor elindul majd az Android Auto az autó kijelzőjén is és máris elkezdheti használni a különböző funkciókat.

 

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2023.12.23-2024.01.01. között  ZÁRVA tart. 2024.01.02-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata