Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Megújultak az Audi Q5, A6 és A7 Sportback modellek hibrid változatai

Hibrid Audi motorja

Mostantól erősebb akkumulátorral és nagyobb hatótávolsággal rendelkeznek az Audi Q5, A6 és A7 Sportback modellek hálózatról tölthető, azaz plug-in hibrid változatai, miközben a lítium-ion akkumulátor méretei nem változtak. Továbbra is dübörög az elektromos autózás.

Erősebb akkumulátor, nagyobb hatótávolság, mindennapi használhatóság

Az Audi Q5, A6 és A7 Sportback modellek hálózatról tölthető, azaz plug-in hibrid változatainak akkumulátorai mostantól nettó 14,4 kilowattóra (bruttó 17,9 kilowattóra) energia tárolására képesek. Emellett pedig megnövekedett a tisztán elektromos üzemmódban elérhető hatótávolság is, amely akár a 91 kilométert is elérheti a NEDC ciklus szerint mérve, a WLTP ciklus szerint pedig elérheti a 73 kilométert. Annak ellenére, hogy megnövekedett az akkumulátorok energiatárolási kapacitása, a méretük nem változott. Ezáltal a csomagtér befogadóképessége sem, amely modelltől függően 405 és 465 liter között alakul. A hátsó üléspad lehajtásával a csomagok számára maximálisan rendelkezésre álló hely modelltől függően 1535 liter és 1405 liter között mozog. A maximális töltési teljesítmény az említett modellek estében 7,4 kilowatt, amelynek köszönhetően közel két és fél óra alatt elérhetővé vált a teljes töltöttségi szint. Ehhez persze szükséges egy megfelelő teljesítménnyel rendelkező csatlakozó. Ráadásul a részben elektromos hajtással működő modellek kínálata további újdonsággal is bővült. Az EV, Auto és Hold elnevezésű vezetési üzemmódok mellett helyet kapott a Charge üzemmód is, ez a funkció lehetővé teszi, hogy az akkumulátor vezetés közben töltődjön a belsőégésű motor működése által.

Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro – a belépő szintű plug-in hibrid modell

Elérhető az Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro modell, amely teljessé teszi az Audi hálózatról tölthető hibridkínálatát. Az üzemanyag-fogyasztása maximum 1,6 liter 100 kilométeren kombinált használat esetén, az energiafogyasztása 18,1 kilowattóra ugyanekkora távon, míg a szén-dioxid-kibocsátása legfeljebb 37 gramm kilométerenként. A rendszer összeteljesítménye 220 kilowatt (299 lóerő), a modell maximális nyomatéka pedig eléri a 450 newtonmétert. A kompakt töltőrendszer ugyanúgy, ahogy az Audi összes hálózatról tölthető modelljénél, az Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro esetében is a szériafelszereltség részét képezi. A kompakt töltőrendszer vezérlőegységből, illetve egy háztartási és egy ipari hálózati csatlakozókábelből áll. Az Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro alapára 61 ezer 790 euró. Ingázók és flottaügyfelek számára igazán vonzó lehet ez a modell.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata