Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Megérkezett az EQA, a Mercedes-Benz legújabb elektromos autója

Mercedes-Benz EQA

Az EQC után megérkezett az EQA, a Mercedes-Benz legújabb elektromos autója az EQ modellcsalád tagjaként. Az EQA teljesen újszerű vezetési élményt nyújt, miközben garantálja a biztonságot és a kényelmet. Ideje megismerkedni a Mercedes-EQ világával és az új EQA modellel. Mutatjuk a részleteket!

Új elektromos autót mutatott be a Mercedes-Benz

Újabb elektromos modell mutatkozott be a Mercedes-Benz palettáján. Azok számára, akik idegenkednek a futurisztikus elektromos formavilágtól jó hír, hogy a Mercedes-Benz legújabb elektromos autója mellőzi ezt. A kompakt SUV kategóriába sorolható EQA, a Mercedes-EQ modellcsalád tagjaként a maga újszerű és markáns dizájnelemeivel újraértelmezi a sportosan modern formákat. Miközben minden apró részlete alaposan kidolgozott, nem csak a lenyűgöző megjelenést garantálja, hanem az újszerű vezetési élményt, a kényelmet és a biztonságot is. Mindehhez járul hozzá az EQA komfortfelszereltsége és a biztonsági rendszere. Ráadásul nagy méretű, nagy felbontású, újszerű grafikával ellátott, személyre szabható képernyők és a hangvezérlés lehetősége teszi könnyebbé a rendszer kezelését. A Mercedes-Benz legújabb elektromos autójának vezetéstámogató rendszere bizonyos helyzetekben figyelmeztetni tud az esetleges veszélyekre. A rendszer része például a kiszállásfigyelmeztető funkció.

EQA, a Mercedes-Benz legújabb elektromos autója az új generáció számára

Az EQA a Mercedes-EQ márka progresszív luxust képviselő irányzatának tökéletes példája. Az újszerű vezetési élmény megteremtése érdekében nagy teljesítményű elektromotorral és nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorral van ellátva. Mindez hozzájárul a gazdaságos vezetés lehetőségéhez. A komfortfelszereltség és a biztonsági rendszer mellett persze fontosak a számok is. Az EQA a műszaki adatok szerint 140 kilowatt teljesítménnyel bír és 8,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órára. Továbbá a Mercedes-Benz legújabb elektromos autójának maximális töltőteljesítménye 100 kilowatt. Az adatok a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében természetesen változhatnak. Mindemellett fontos információ, hogy a remekül kezelhető és csendes EQA körülbelül 486 kilométer hatótávolság elérésére képes. A Mercedes-Benz legújabb elektromos autójának forgalmazása február 4-én indul Európában. Németországban az EQA induló ára 47 ezer 500 euró. Már tavasszal megérkezhetnek az első autók a márkakereskedésekbe. Ráadásul idén további elektromos modellekkel bővül a Mercedes EQ-kínálata.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

<