Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Megérkezett az EQA, a Mercedes-Benz legújabb elektromos autója

Mercedes-Benz EQA

Az EQC után megérkezett az EQA, a Mercedes-Benz legújabb elektromos autója az EQ modellcsalád tagjaként. Az EQA teljesen újszerű vezetési élményt nyújt, miközben garantálja a biztonságot és a kényelmet. Ideje megismerkedni a Mercedes-EQ világával és az új EQA modellel. Mutatjuk a részleteket!

Új elektromos autót mutatott be a Mercedes-Benz

Újabb elektromos modell mutatkozott be a Mercedes-Benz palettáján. Azok számára, akik idegenkednek a futurisztikus elektromos formavilágtól jó hír, hogy a Mercedes-Benz legújabb elektromos autója mellőzi ezt. A kompakt SUV kategóriába sorolható EQA, a Mercedes-EQ modellcsalád tagjaként a maga újszerű és markáns dizájnelemeivel újraértelmezi a sportosan modern formákat. Miközben minden apró részlete alaposan kidolgozott, nem csak a lenyűgöző megjelenést garantálja, hanem az újszerű vezetési élményt, a kényelmet és a biztonságot is. Mindehhez járul hozzá az EQA komfortfelszereltsége és a biztonsági rendszere. Ráadásul nagy méretű, nagy felbontású, újszerű grafikával ellátott, személyre szabható képernyők és a hangvezérlés lehetősége teszi könnyebbé a rendszer kezelését. A Mercedes-Benz legújabb elektromos autójának vezetéstámogató rendszere bizonyos helyzetekben figyelmeztetni tud az esetleges veszélyekre. A rendszer része például a kiszállásfigyelmeztető funkció.

EQA, a Mercedes-Benz legújabb elektromos autója az új generáció számára

Az EQA a Mercedes-EQ márka progresszív luxust képviselő irányzatának tökéletes példája. Az újszerű vezetési élmény megteremtése érdekében nagy teljesítményű elektromotorral és nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorral van ellátva. Mindez hozzájárul a gazdaságos vezetés lehetőségéhez. A komfortfelszereltség és a biztonsági rendszer mellett persze fontosak a számok is. Az EQA a műszaki adatok szerint 140 kilowatt teljesítménnyel bír és 8,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órára. Továbbá a Mercedes-Benz legújabb elektromos autójának maximális töltőteljesítménye 100 kilowatt. Az adatok a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében természetesen változhatnak. Mindemellett fontos információ, hogy a remekül kezelhető és csendes EQA körülbelül 486 kilométer hatótávolság elérésére képes. A Mercedes-Benz legújabb elektromos autójának forgalmazása február 4-én indul Európában. Németországban az EQA induló ára 47 ezer 500 euró. Már tavasszal megérkezhetnek az első autók a márkakereskedésekbe. Ráadásul idén további elektromos modellekkel bővül a Mercedes EQ-kínálata.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata