Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Megérkezett az Audi e-tron GT, az igazi high-tech autó

Audi E-Tron GT

A hosszú várakozást követően végre lehullott a lepel. Megérkezett az Audi elektromos, sportos és progresszív e-tron GT modellje, amely igazán vonzóvá teszi az elektromos mobilitást és rögtön kategóriája egyik legjobbja lett. A Gran Turismo modell egy új korszak hajnalát képviseli az Audi állásfoglalása szerint.

Lenyűgöző formavilág, színvonalas kényelem és menetdinamikai képességek

Az Audi e-tron GT-t egyszerre jellemzi az érzelmekben gazdag formavilág, az erőteljes hajtásrendszer és a dinamikus irányíthatósági tulajdonság. Két modellváltozat elérhető: az e-tron GT quattro és az RS e-tron GT. Mindkettőre egyaránt jellemző a gyorsaság és az, hogy károsanyag-kibocsátás nélkül közlekednek. Az Audi e-tron GT külseje olyan, mint egy dinamikus műalkotás, minden felületét harmónia jellemzi. Olyan hatást kelt az Audi e-tron GT, mintha maga a menetszél formálta volna. Mindemellett pedig a modell belső kialakítását klasszikus elegancia jellemzi. Az autó kialakítása lehetővé teszi, hogy a hátsó ülések felnőttek számára is elegendő helyet biztosítsanak. Ezzel a modellel a márka ismét bemutatta, hogy milyen érzelemdús és vonzó módon alakítja a mobilitás jövőjét.

Az Audi e-tron GT igazi high-tech autó

Az Audi e-tron GT színvonalas menetdinamikai képességekkel rendelkezik. Elektromos motorjai modellváltozattól függően 350 kilowatt (476 lóerő) vagy 440 kilowatt (598 lóerő) teljesítményt nyújtanak. Az Audi e-tron GT 85 kilowattóra nettó energiatároló képességű akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár 487 kilométeres hatótáv is megtehető. A 800 voltos technikának köszönhetően gyors egyenáramú töltésekre is lehetőség van, akár 270 kilowatt teljesítménnyel. Az Audi e-tron GT quattro 0-ról 100 kilométer/órára 4,1 másodperc alatt gyorsul, míg az RS e-tron GT 3,3 másodperc alatt. Mindkét e-tronos modellváltozat két kijelzővel van felszerelve és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, többek között fedélzeti wi-fi elérhetőséggel. Továbbá az autó használatához letölthető egy applikáció, amely például digitális kulcsként is szolgál. Az e-tron GT modellváltozatoknál a dinamika és a kényelem egyensúlyához hozzájárul az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer, a háromkamrás légrugók, a csillapításszabályzás, az elektromos összkerékhajtás, az összkerékkormányzás és a hátsó tengely differenciálzárja. Az elektromos hajtásrendszerű Gran Turismo előzetes értékesítése 2021 februárjában kezdődött meg. Az Audi e-tron GT quattro alapára 99 ezer 800 eurótól, az RS e-tron GT alapára pedig 138 ezer 200 eurótól indul.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata