Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Megérkezett az Audi e-tron GT, az igazi high-tech autó

Audi E-Tron GT

A hosszú várakozást követően végre lehullott a lepel. Megérkezett az Audi elektromos, sportos és progresszív e-tron GT modellje, amely igazán vonzóvá teszi az elektromos mobilitást és rögtön kategóriája egyik legjobbja lett. A Gran Turismo modell egy új korszak hajnalát képviseli az Audi állásfoglalása szerint.

Lenyűgöző formavilág, színvonalas kényelem és menetdinamikai képességek

Az Audi e-tron GT-t egyszerre jellemzi az érzelmekben gazdag formavilág, az erőteljes hajtásrendszer és a dinamikus irányíthatósági tulajdonság. Két modellváltozat elérhető: az e-tron GT quattro és az RS e-tron GT. Mindkettőre egyaránt jellemző a gyorsaság és az, hogy károsanyag-kibocsátás nélkül közlekednek. Az Audi e-tron GT külseje olyan, mint egy dinamikus műalkotás, minden felületét harmónia jellemzi. Olyan hatást kelt az Audi e-tron GT, mintha maga a menetszél formálta volna. Mindemellett pedig a modell belső kialakítását klasszikus elegancia jellemzi. Az autó kialakítása lehetővé teszi, hogy a hátsó ülések felnőttek számára is elegendő helyet biztosítsanak. Ezzel a modellel a márka ismét bemutatta, hogy milyen érzelemdús és vonzó módon alakítja a mobilitás jövőjét.

Az Audi e-tron GT igazi high-tech autó

Az Audi e-tron GT színvonalas menetdinamikai képességekkel rendelkezik. Elektromos motorjai modellváltozattól függően 350 kilowatt (476 lóerő) vagy 440 kilowatt (598 lóerő) teljesítményt nyújtanak. Az Audi e-tron GT 85 kilowattóra nettó energiatároló képességű akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár 487 kilométeres hatótáv is megtehető. A 800 voltos technikának köszönhetően gyors egyenáramú töltésekre is lehetőség van, akár 270 kilowatt teljesítménnyel. Az Audi e-tron GT quattro 0-ról 100 kilométer/órára 4,1 másodperc alatt gyorsul, míg az RS e-tron GT 3,3 másodperc alatt. Mindkét e-tronos modellváltozat két kijelzővel van felszerelve és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, többek között fedélzeti wi-fi elérhetőséggel. Továbbá az autó használatához letölthető egy applikáció, amely például digitális kulcsként is szolgál. Az e-tron GT modellváltozatoknál a dinamika és a kényelem egyensúlyához hozzájárul az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer, a háromkamrás légrugók, a csillapításszabályzás, az elektromos összkerékhajtás, az összkerékkormányzás és a hátsó tengely differenciálzárja. Az elektromos hajtásrendszerű Gran Turismo előzetes értékesítése 2021 februárjában kezdődött meg. Az Audi e-tron GT quattro alapára 99 ezer 800 eurótól, az RS e-tron GT alapára pedig 138 ezer 200 eurótól indul.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson