Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Megérheti a használt Skoda Fabia vásárlás 1.2 mpi motorral?

Fabia 1.2 MPi motorral

A Skoda Fabia nem véletlenül oly népszerű a használtautó-piacon. Az első modellt az 1999-es Frankfurti Autószalonon mutatták be, ebben az évben a gyártása is elindult. Lássuk, mit érdemes tudni Skoda Fabia vásárlás előtt!

Jó értéktartás és kedvező ár jellemzi a Skoda Fabiát

A Skoda Fabia Classic 1.2 mpi motorral népszerű a használtautó-piacon. Meglepően tágas és kényelmes utastérrel rendelkezik. Hiányzik róla az oldalvédő műanyag csík és az indexek fehér bura alá lettek rejtve. Mindemellett tágas, 260 literes csomagtérrel rendelkezik. Az utasteret is a letisztultság jellemzi, továbbá megfelelő ülésmérettel rendelkezik. A Skoda Fabiában puha műanyag borítja a műszerfalat, az ülések textil anyaga pedig visszaköszön az ajtókon is. Az elülső ajtókon hangszórófészek és térképzseb is található, valamint piros helyezetfényt is szereltek rá. A motor méretéhez képest nyomatékos erőforrás. Mindemellett a Skoda Fabiát csekély fogyasztás és pontosan kapcsolható váltó jellemzi. Az autó nyújtotta biztonsághoz két frontlégzsák is hozzájárul. Továbbá jó értéktartás és kedvező ár jellemzi a Skoda Fabiát. Teljesítménye 55 lóerő, végsebessége 150 kilométer/óra, fogyasztása pedig 7,8 liter/100 kilométer városban és 4,8 liter/100 kilométer városon kívül. Gyorsulást tekintve a Skoda Fabia Classic 100 kilométer/óra sebességre 18,5 másodperc alatt gyorsul fel.

Általában megbízhatóan üzemel a Skoda Fabia, azonban típushibák itt is találhatóak

A Skoda Fabia egy barátságos, karakteres és elegáns kisautó, mely városban van a leginkább elemében, hiszen jól pörög, könnyű vele elindulni és szinte lehetetlen vele lefulladni. A Skoda Fabiát könnyű vezetni, biztonságos érzetet nyújt és felhasználóbarát. Mindemellett könnyen fordul és egyszerű parkolni is vele. A Skoda Fabia motorja vízhűtéses, soros háromhengeres, hengerenkénti befecskendezéses, elől beépítve. Továbbá rendelkezik szervokormánnyal, központi zárral, sugár- és tengelyirányban állítható kormánnyal, indításgátlóval és magasságban állítható vezetőüléssel. Illetve motoros tükörállítással, rádiós magnóval és elektromos elülső ablakemelőkkel. Mint minden autónak, a Skoda Fabiának is van hátránya. Például hátul, középen kényelmetlen a hely, hiányoznak a pakolóhelyek, illetve a csomagtartóból a csomagrögzítők. Továbbá hátul, középen nincs fejtámla és hárompontos öv sem. Általában megbízhatóan üzemel a Skoda Fabia, azonban típushibák itt is találhatóak. Ide sorolható a gyújtótrafó, az elektromos ablak mechanikája, a szervo elektronika és az üzemanyagpumpa-relé.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata