Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

A megbízható autó beszerzése

Manapság egyre több ember dönt egy magáncélra fenntartható jármű beszerzése mellett. Ez sokaknak elengedhetetlen a munkához és a mindennapi élethez is, viszont már az elején akadályokba ütköznek, mivel nem tudják, hogy milyen fajtát válasszanak.

Mennyire bízhatjuk rá magunkat az ismerősök tanácsára?

Amikor az ember tanácstalan az új autó megvásárlása ügyében, általában körbenéz az interneten. Azonban, ha egy laikusról van szó, akinek nem sok tapasztalata van ez ügyben, akkor mindenképp tanácsos, ha segítséget, vagy legalább véleményt kér az ügyben. A kérdés már csak az, hogy kinek a tanácsára kell hallgatni, és kiére nem. Ha a közeli ismerőseink látnak el tanáccsal, akkor biztosra vehetjük, hogy nem húzódik mögötte rossz szándék, vagy esetleg érdek. Viszont ennek az a hátránya, hogy az ismerősök akármilyen segítőkészek és jóindulatúak is, nem biztos, hogy számunkra is hasznos tanáccsal szolgálnak, hiszen nem mindig egyeznek meg a szempontok és az elvárások. Ráadásul akármennyire is szeretnének segíteni, lehet, hogy nem szakértők a témában és ezért rossz tanácsot adnak. A másik árnyoldala a dolognak az, hogy mivel közeliek, megengedik magunknak, hogy szubjektíven, esetleg elfogultan nyilatkozzanak egy olyanról, amely a realitásban nem pont úgy van, mint ahogy nekik tűnik. Persze ez nem törvényszerű, mert vannak olyan baráti segítségek, amelyek egyben szakértőiek és reálisak is. A lényeg, hogy meg tudjuk különböztetni egymástól ezt a kettőt.

Mi a helyzet a szakértői tanáccsal?

Ha az ember autót vásárol, mindenképpen biztonságban érzi magát, ha lehetősége nyílik, hogy előzetesen konzultáljon egy hozzáértővel. Ha az ismerősei között nem akad ilyen, akkor kénytelen lesz egy szakmabelihez fordulni. Rengeteg olyan szolgáltatás létezik, amely autókkal kapcsolatos tanácsadással foglalkozik. Ezeknek igénybe vétele nem kerül sok pénzbe, viszont van egy hátrányuk: nagyon sok köztük az olyan, amelyik a saját termékét, vagy az általa forgalmazott márkákat akarja a vevőre beszélni ahelyett, hogy az ő igényeinek megfelelően adná a tanácsot. Persze ezeknek a hátterében sem mindig rosszindulat áll, van, amikor az illető tényleg meg van győződve arról, hogy az általuk forgalmazott termék a lehető legjobb a piacon. Mindenesetre tanácsos utána nézni a dolognak, mielőtt az ember rábízná magát akárkinek is a véleményére. A legjobb, ha minél több emberrel konzultálunk, mielőtt egy olyan nagy dologba fognánk, mint az autóvásárlás.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.03.29-2024.04.01. között  ZÁRVA tart. 2024.04.02-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata