Kovács Autó Szeged térténete, cégismertető

Kovács Autó Szeged

Kovács Autó Szeged a beavatottak számára már 1953-tól, hivatalosan, iparengedéllyel 1962-től működött a műhely Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton, a Kovács mérnök tulajdona, amely az akkor ritka nyugati típusok gazdái körében volt leginkább ismert, illetve a nehezen megoldható, bonyolult szerelési, felújítási feladatokat végezte a városban.

A mai Kovács autó, a fiú, Ifj. Kovács István cége 1991-ben jött létre autóalkatrész-kereskedésként, amely 1998-ban alakult Kft.-vé. Létrejött az új szerviz majd a Damjanich utcával is határos saroktelken kialakult a teljes vertikum: az alkatrész kis- és nagykereskedés, az új szerviz, a gumiszerelő műhely és a mosó, továbbá felfejlődött a raktárbázisra alapuló call center jellegű ügyfélközpont és webáruház. A hagyomány és a modernitás azóta párban jár.

ELÉGEDETT ÜGYFELEK A KOVÁCS AUTÓNÁL

A harmadik generáció óta vállalkozásból, vendégekből, vásárlókból, megrendelőkből ügyfelekből élő cégtulajdonos filozófiájának gyökerei világosak. A hasznot vissza kell forgatni, fejleszteni, javítani kell a működést, hogy mindig a legmagasabb színvonalon lehessen kiszolgálni az ügyfélkört. Egyértelműen és világosan meg kell mondani az ügyfélnek, hogy mit várhat el, a tájékoztatás kapuit a lehető legszélesebbre kell tárni, és az adott szó kötelez, a vállalást teljesíteni kell. Ha ez valamiért – és a vállalásban foglaltakon kívüli okból – lehetetlenné válna, azt mielőbb őszintén és világosan meg kell mutatni. Mindemellett az ár és érték aránya is a legkedvezőbb a szegedi műhelyek között.

A KÖVETKEZETES ÜGYFÉLBARÁTSÁG EREDMÉNYEKET HOZOTT

Mindezt olyan szolgáltatások jelzik, mint a törzsügyfeleinknek „hozom-viszem”, vagyis, hogy a Kovács Autó munkatársa felveszi a javítani, mosatni, vizsgázatni kívánt autót, majd vissza is viszi a tulajdonosának. Vagy éppen a komplex árvizsgálás és diagnosztika, a műszaki vizsga lebonyolítása, az eladás előtti átvizsgálás és állapotfelmérés, a barátságos és szolgáltató ügyfélváró, a jó megközelíthetőség, a nagy parkoló, a gumihotel és a többi hasonló.

KOVÁCS AUTÓ SZEGED, MÁRKAFÜGGETLEN SZERVIZ MÁRKASZERVIZ SZÍNVONALON.

A törekvéseket megkoszorúzta, hogy a Kovács Autó Szeged szervize büszke tagja lehetett a magyarországi Bosch Car Service hálózatnak. Ennek keretében független auditorok vizsgálják a színvonalat, a minőséget, a minősítést évente meg kell újítani. A hálózat működése révén életképes a Bosch Car Assistance szolgáltatás, amely szervizünkben is elérhető.

A márkaszerviz színvonalát minden gyártmány és típus esetében érvényesíteni kell. A Kovács autóműhely mögött a páratlan kínálatú webáruház áll. Az alkatrészüzlet, és mindezek beszerzési hálója, tekintélyes raktárbázisa, kiváló logisztikai háttere biztosítja az Kovács műhely tökéletes működésének összhangját.