Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Kötelező és casco: nem mindegy, mit vesz le a vállunkról a biztosító

Sokan a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást szükséges rosszként élik meg… pedig lehetőséget is rejthet, ha figyelmesen választjuk meg a biztosítót. A kiegészítő szolgáltatások társaságonként eltérhetnek, és sok gondot oldhatnak meg. A Casco-nál ez fokozottan érvényes.

Oké, hogy kötelező, de melyiket válasszam?

Ha a kötelezőt vesszük, évente tudunk biztosítót cserélni, vagy még új kocsi eladásakor és vásárlásakor. Annak ellenére, hogy a társaságokat törvény kötelezi az azonos szolgáltatások nyújtására a gépjármű-felelősségbiztosítás vonatkozásában, ők mégis különböző kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak. Épp ezért, ha lehetőségünk adódik rá, éljünk a lehetőséggel – válasszuk a számunkra legtöbb előnnyel járó szolgáltatást! A Feleősbiztosítás.hu szerint fontos, hogy utána nézzünk az adott biztosító hátterének, stabilitásának. Hasonlítsuk össze a kiegészítő szolgáltatásokat, s szabjuk azokat egyedi igényeinkhez. Figyelembe vehetjük pl. hogy szoktunk-e kutyát/macskát szállítani, orvosolni tudjuk-e az ad hoc meghibásodásokat, kátyús úton közlekedünk-e – ezek mind-mind kárt okozhatnak autónkban. Fontoljuk meg az aktív kárrendezés igénylését is. Így, ha balesetkor kár éri járművünket, a társasági megelőlegezi a javítás költségét, majd behajtja a vétkes szolgáltatóján. Így az adminisztráció alól is mentesít minket!

Mire figyeljek a Casco választásánál?

Casco esetében válogathatunk a biztosítási védelem típusai között. A szerződés összegét főkét a választott fedezet befolyásolja. Ezen kívül még két tényező a mérvadó: az autó új értéke és az önrész. A teljes körű szerződés fedezetet biztosít az elemi- és tűzkárokra, lopáskárra, töréskárra – a teljesség igénye nélkül. Ha csak részleges szerződést kötünk, akkor a védelem csak egyes károkra vonatkozik. Kiegészítő lehetőségek közül itt is válogathatunk: a Casco magában foglalhat poggyász- és balesetbiztosítási modult, vagy például kölcsöngépjármű-szolgáltatást is.

Csak akkor kötelezzük el magunkat egy biztosítótársaság mellett, ha mindezeket a lehetőségeket figyelembe vettük. Járjunk utána, tájékozódjunk a kötelezőről és a Cascóról is!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön