Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

A klímába ne piszkáljunk bele

A klíma meghibásodása az autóban főleg nyáron jelent komoly gondot. Az autós szerepe ilyenkor sajnos csak az alkatrészvásárlásra és/vagy az autószerviz felkeresésére korlátozódik. A klíma minden autóban kényes felszerelésnek számít és ha meghibásodik, akkor a legtöbbször csak egy autószervizben tudnak segíteni, mivel az esetek többségében vagy a kompresszor, vagy a hűtőrész megy tönkre, esetleg a rendszer szivárog valahol. Az előbbi két esetben gyakran csak egy új kompresszor a megoldás, vagy egy új hűtő, esetleg ezek felújított változata, míg a szivárgás helyének a megtalálása, majd a rendszer feltöltése gázzal. Kellő autószerelési tapasztalatok hiányában forduljunk bizalommal kedvenc autószerelőnkhöz.

Az autó klímájánál is a legjobb a baj megelőzése

Az autó klímarendszere nagy meglepetéseket okozhat egy hosszabb úton. A legegyszerűbb, ha folyamatosan és gondosan karbantartjuk a rendszert. A legegyszerűbb és legkézenfekvőbb az utastéri szűrű tisztán tartása, cseréje. Ennek dugulása ugyanis erősen igénye veszi az egész hűtőrendszert és gyorsan meghibásodást idézhet elő. Arról, hogy fél évente, vagy évente kell-e a szűrőt cserélni, megoszlanak a vélemények, de jobb gyakrabban, mint túl ritkán. Két évente érdemes a rendszert felülvizsgálni, szivárog-e valahol. Ha mégis baj van vele, azonnal le kell állítani a nagyobb károk megelőzése érdekében.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárműv