Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

A klímába ne piszkáljunk bele

A klíma meghibásodása az autóban főleg nyáron jelent komoly gondot. Az autós szerepe ilyenkor sajnos csak az alkatrészvásárlásra és/vagy az autószerviz felkeresésére korlátozódik. A klíma minden autóban kényes felszerelésnek számít és ha meghibásodik, akkor a legtöbbször csak egy autószervizben tudnak segíteni, mivel az esetek többségében vagy a kompresszor, vagy a hűtőrész megy tönkre, esetleg a rendszer szivárog valahol. Az előbbi két esetben gyakran csak egy új kompresszor a megoldás, vagy egy új hűtő, esetleg ezek felújított változata, míg a szivárgás helyének a megtalálása, majd a rendszer feltöltése gázzal. Kellő autószerelési tapasztalatok hiányában forduljunk bizalommal kedvenc autószerelőnkhöz.

Az autó klímájánál is a legjobb a baj megelőzése

Az autó klímarendszere nagy meglepetéseket okozhat egy hosszabb úton. A legegyszerűbb, ha folyamatosan és gondosan karbantartjuk a rendszert. A legegyszerűbb és legkézenfekvőbb az utastéri szűrű tisztán tartása, cseréje. Ennek dugulása ugyanis erősen igénye veszi az egész hűtőrendszert és gyorsan meghibásodást idézhet elő. Arról, hogy fél évente, vagy évente kell-e a szűrőt cserélni, megoszlanak a vélemények, de jobb gyakrabban, mint túl ritkán. Két évente érdemes a rendszert felülvizsgálni, szivárog-e valahol. Ha mégis baj van vele, azonnal le kell állítani a nagyobb károk megelőzése érdekében.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

</