Kiterjesztett garancia szolgáltatás

Tudta, hogy nem csak vadiúj autóhoz jár garancia? A Kovács Autó Bosch Car szervizének köszönhetően most már használt autója miatt sem kell aggódnia! Az egyedülálló kiterjesztett garancia keretében 1 évre vagy 30 000 kilométerre kiterjedően köthet biztosítást használt járművére. Így szeretett kocsija javíttatása a gyártói garanciaidőn túl sem ró majd Önre komoly anyagi terhet. Gondoskodjon egyízben autójáról és saját anyagi biztonságáról!

Keressen fel minket!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és felkeressük időpont egyeztetés céljából!

Használt autója miatt sem kell aggódnia!

A használtautó-vásárlás és üzemeltetés (főleg gyártói garanciaidőn túl) mindig rejt magában kockázatot. Hiába a fiatal, keveset futott és megkímélt autó, a baj mindig a lehető legrosszabbkor érkezik, általában komoly anyagi terheket róva a tulajdonosokra. Erre kínál megoldást a Bosch Car Service hálózat új szolgáltatása, a kiterjesztett garancia.

Hogyan működik?

A biztosítást kizárólag a szervizünkben történő teljes átvizsgálás után tudjuk csak megkötni.
Az állapotfelmérés és a szükséges karbantartások, javítások elvégzése után hosszú hónapokig tartó nyugodt időszak vár Önre. Amennyiben a garancia idején belül meghibásodik az autója, csupán be kell fáradnia a műhelyünkbe, ahol szakembereink feltárják a hiba okát, és elvégzik a megfelelő javításokat. A garancia kiterjed a legtöbb főalkatrészre, mint általában a gyártói garanciák esetében is, így a motorra, a sebességváltóra, a differenciálműre/osztóműre, az erőátviteli egységekre, a kormányműre, az elektromos és üzemanyagrendszerekre, a klímaberendezésre, a hűtő-, vezetőtámogató-, szórakoztató-, fék-, kipufogó-, biztonsági rendszerekre, sőt akár a napfénytetőre is.

Keressen fel minket!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és felkeressük időpont egyeztetés céljából!

Fontos! A biztosítást kizárólag a szervizünkben történő teljes átvizsgálás után tudjuk csak megkötni.

Természetesen, ahogyan a meghosszabbított gyártói garanciák esetében is előfordul, itt is vannak olyan alkatrészek, amelyek cseréje nem érvényesíthető ebben a körben. Ezek jellemzően az úgynevezett kopó alkatrészek, amelyek az időszakos szervizek keretében cserélendők. Ilyenek a gumiabroncsok, a keréktárcsák, fékbetétek és féktárcsák, az ablaktörlőlapátok, a tengelykapcsoló nyomólapja és tárcsája, a lengéscsillapítók, a stabilizátorok, az üzemanyag és kenőanyagok. Fontos, hogy a fényezéssel és a korrózióval kapcsolatos problémák nem orvosolhatók ennek keretében, de erre igazából nincs is szükség, hiszen a legtöbb gyártó legalább a jármű 10 éves koráig biztosít garanciát az ilyen jellegű problémákra.

Fedezett alkatrészek köre
fedezett alkatrészek