Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Kisautó, nagy terekkel: Seat Arona

Az autóiparban az egyik legfiatalabb vásárlóközönsége a Seat márkának van, ennek megfelelően sok a kisgyermekes használó az ügyfelek között. Ők nem egy kombi nagy csomagterére vágynak, hanem a kisautónál jobb használhatóságra is.

Telitalálat a divatos, dinamikus városi autóra vágyóknak

4,138 méter hosszú, 1,780 széles és 1,543 méter magas a Seat legkisebb szabadidő autója, az Arona, amelynek tengelytávja 2,566 méter. Ezekkel a méretekkel – kis kerekítéssel – nyolc centivel hosszabb és tízzel magasabb az Ibizánál. Futóművén másfél centimétert emeltek, így a szabad hasmagassága 190 milliméter. Külsejét szemből a jellegzetes Seat lámpák uralják, amik különösen bekapcsolt LED-es nappali fénnyel néznek ki jól. A magasabb építés nemcsak a beszállást könnyíti meg, de a gyermekek elhelyezését is az ülésben. Az öblös csomagtérbe könnyen be lehet pakolni, és a városi forgalmat is jobban átlátja az ember. Ehhez jön még a divatos megjelenés: az ajtók csereszabatosak az Ibizáéval, de az orr már magasabb. A motorháztetőn ott az Atecáról ismert lemezív, és a vastag C-oszlop jelzi, hogy a hátsó részt is kibővítették.

Tágas és dizájnos belső tér

Az Arona utastere az ismert „volkswagenes” alkotórészekből áll, amelyeket itt-ott próbáltak egy kicsit egy seat jellemzőire csiszolni. A Volkswagen-féle egyen hangulatot az ajtók vidám mintájú, puha kárpitja dobja fel, a sötét belső komorságát pedig a teljes műszerfalon végigfutó széles, gyöngyházfehér dekorbetét oldja. Műszerfala a klasszikus vonalat követi a két nagy kerek műszerrel, amelyeknek jobb sarkában helyezték el a mutatós vízhőfokmérőt és az üzemanyagszintet jelző órát. A két nagy műszer között monokróm kijelző található. Kormánya fogásra, látványra is igazán remek. Az Arona alapáras modellje körülbelül 4 millió forinttól lehet a miénk – már tűnik a tágas és szép belső tere miatt is jó vásárnak tűnik.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.