Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Kisautó, nagy terekkel: Seat Arona

Az autóiparban az egyik legfiatalabb vásárlóközönsége a Seat márkának van, ennek megfelelően sok a kisgyermekes használó az ügyfelek között. Ők nem egy kombi nagy csomagterére vágynak, hanem a kisautónál jobb használhatóságra is.

Telitalálat a divatos, dinamikus városi autóra vágyóknak

4,138 méter hosszú, 1,780 széles és 1,543 méter magas a Seat legkisebb szabadidő autója, az Arona, amelynek tengelytávja 2,566 méter. Ezekkel a méretekkel – kis kerekítéssel – nyolc centivel hosszabb és tízzel magasabb az Ibizánál. Futóművén másfél centimétert emeltek, így a szabad hasmagassága 190 milliméter. Külsejét szemből a jellegzetes Seat lámpák uralják, amik különösen bekapcsolt LED-es nappali fénnyel néznek ki jól. A magasabb építés nemcsak a beszállást könnyíti meg, de a gyermekek elhelyezését is az ülésben. Az öblös csomagtérbe könnyen be lehet pakolni, és a városi forgalmat is jobban átlátja az ember. Ehhez jön még a divatos megjelenés: az ajtók csereszabatosak az Ibizáéval, de az orr már magasabb. A motorháztetőn ott az Atecáról ismert lemezív, és a vastag C-oszlop jelzi, hogy a hátsó részt is kibővítették.

Tágas és dizájnos belső tér

Az Arona utastere az ismert „volkswagenes” alkotórészekből áll, amelyeket itt-ott próbáltak egy kicsit egy seat jellemzőire csiszolni. A Volkswagen-féle egyen hangulatot az ajtók vidám mintájú, puha kárpitja dobja fel, a sötét belső komorságát pedig a teljes műszerfalon végigfutó széles, gyöngyházfehér dekorbetét oldja. Műszerfala a klasszikus vonalat követi a két nagy kerek műszerrel, amelyeknek jobb sarkában helyezték el a mutatós vízhőfokmérőt és az üzemanyagszintet jelző órát. A két nagy műszer között monokróm kijelző található. Kormánya fogásra, látványra is igazán remek. Az Arona alapáras modellje körülbelül 4 millió forinttól lehet a miénk – már tűnik a tágas és szép belső tere miatt is jó vásárnak tűnik.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.03.29-2024.04.01. között  ZÁRVA tart. 2024.04.02-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata