Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Időszakos szerviz

Nem magyar specialitás az időszakos szerviz időpontjának eltolása, nem ritkán a feledés homályába veszejtése. Minél idősebbek az autók, annál gyakoribb a szervizelés mellőzése, pedig pont fordítva kellene legyen.

Az időszakos szervizelés olcsóbb, mint a mellőzése

Sokaknak a közelgő időszakos szervizelésről csak a családi büdzsé kényszer megrövidítése jut az eszébe. Az időpont és a lefutott kilométerek „rugalmas” kezelésével igyekeznek eltolni az ezzel járó kiadást. Pedig valójában a megtakarítás helyett fölösleges költségeket okoznak maguknak. A szervizelés „elbliccelése” ugyanis végül mindig többlet kiadást eredményez. A szükséges szerviz elmulasztása később alaposan visszaüt, mégpedig a legkevésbé sem jobb időpontban, mint amire egyébként az időszakos szerviz esett volna. Sőt: az elmulasztott olajcsere, olajszűrő csere, légszűrő csere egyébként olcsóbb lett volna, mint az elmulasztásuk miatt bekövetkezett meghibásodás javítása.

Az autó nem egyszeri kiadás

Aki autót vásárol és használ, tudomásul kell vegye, hogy ezzel rendszeres költségeket is vállal magára. Mindenki természetesnek veszi, hogy amikor elfogy az üzemanyag a tankból, a benzinkútra kell hajtani, ahol pénzért adják az üzemanyagot. Csakhogy ennél többre van szüksége az autónak ahhoz, hogy folyamatosan és biztonságosan használható legyen. Ha nem is olyan rendszerességgel, mint a benzinkutat, azért a szervizet is önként fel kell keresni, hogy ne akkor kelljen, amikor már muszáj. Az okos, előrelátó ember a fogorvoshoz és a háziorvoshoz sem csak akkor megy el, amikor a foga, vagy bármije fáj, hanem „időszakos szervizre” is. Ezzel megelőzi a bajt. Csak ennyit kell tudomásul venni az autónál is és sok kényelmetlenségtől, bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!