Autó hozom-visszem szolgáltatás

Hozom-Viszem szolgáltatás Szeged

Törzsügyfeleinknek hozom - viszem autószerviz szolgáltatásunk keretében autóját egyeztetett helyszínről elhozzuk és a szervizelés után vissza is visszük, amikor kéri.

Hozom-viszem szolgáltatás

Hogy pontosan mit is jelent a hozom-viszem szerviz szolgáltatás?

Szeged és külterületére érvényes szolgáltatásunkkal kifejezetten törzsügyfeleink részére szeretnénk kedveskedni. Ha nincs ideje szervizbe menni és nem akarja szervizbe rohangálással tölteni a különböző hibákkal, akkor mi megtesszük Ön helyett, ráadásul ingyen! Megkíméljük a szervizbe járás okozta stressztől, ha nincs a családban második autó, akkor meg főleg megkönnyebbülést jelenthet ez a szolgáltatás. Sok kérdés merül fel egy műhelybe látogatás során. Ott maradjak és megvárjam, vagy ha el is jövök, akkor hogyan jöjjek vissza? Be kell vonnom mást is, hogy elhozzon majd fuvarozzon vissza, és még szabadságot is kell kérnem arra a napra, hogy el tudjam intézni az egészet? Ezek mind olyan kérdések, amikre megoldást biztosítunk, Szeged és környékén! Sok olyan szervizmunka van, ami kapcsán tervezhető a munka időtartama, ilyen esetben ennél egyszerűbb helyzet nincs is. Ha például lejárt a műszaki és meg kell újítani, akkor csak telefonáljon és elmegyünk autójáért, minden teendőt, és az átvizsgálás során eddig fel nem tárt hibák és problémák szervizelési költségeit és a szükséges alkatrészek költségeit egyeztetjük Önnel. Legvégül elvisszük autóját vizsgáztatni, és rendezett papírokkal vissza a megadott címre. Ez egy előre tervezhető és egyszerű helyzet.  

Kérjen időpontot, árajánlatot!

Kérem töltsön ki minden mezőt!

Minden problémára tudunk megbízható megoldást találni

Valamilyen karosszériamunka, vagy a tuning, illetve a kipufogórendszer szorul némi javításra, vagy csak valamilyen átalakítást szeretne eszközölni. A meghibásodás jellege olyan, hogy a biztosítót is be kell vonni a folyamatba? Nem ismerünk olyan bonyolult helyzetet, ami megoldhatatlan lenne a számunkra. Igyekszünk mindig kedvező árú megoldást találni a problémájára. A sok idegeskedés, utánajárás terhét levesszük a válláról, mindezzel időt spróolva Önnek. Számtalan autóval kapcsoaltos munkát végző partnereinket ajánljuk bizalommal.

Bármit megjavítunk autóján és az alkatrészek beszerzése sem jelent problémát, a legolcsóbb megoldásra törekedve

Ha egy időszakos szervizre van szükség, vagy egy hosszabb külföldi út előtt áll, akkor mindenképp érdemes átvizsgálni a járművét. A hozom-viszem szolgáltatásunkat pontosan az ilyen helyzetekre találtuk ki, de természetesen nem merül ki ennyiben a dolog. Műhelyünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, egy jól kiépült, teljesen megbízható kapcsolatrendszerünkre alapozva magabiztosan kijelenthetjük, hogy minden autó üzemeltetésével kapcsolatos problémára tudunk megoldást kínálni. A legtöbb gépjármű javítással kapcsolatos munkára vállalkozunk, legyen az motor hiba, elektromos hiba, vagy a gumi cseréje, vagy éppen a szélvőt ért sérülésről. Bátran hívjon minket, és minden a legnagyobb rendben lesz!