Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Hová tegyük a lecserélt gumiabroncsokat?

Évente egyszer felmerül a kérdés a legtöbb autósnál: hová tegye a lecserélt gumiabroncsokat. A télieket nyáron, a nyári gumikat télen. Akármilyen választ is adunk a kérdésre, az pénzbe kerül.

A legjobb helye a gumiabroncsnak nem a garázsban van

Sokan még mindig itt-ott, sufniban, garázsban, vagy letakarva a szabadban, az erkélyen tárolják a lecserélt gumiabroncsot. Leginkább azért választanak ilyen „házi” megoldást, mert ezt olcsóbbnak találják. Pedig nem is olyan biztos, hogy ezzel járunk jobban. A gumikat ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között, hol tároljuk fél évig, amíg újból szükség nem lesz rájuk. A legnagyobb károkozó a gumiabroncsok esetében a tároláskor a hőmérséklet mellett a napfény, tehát ezt mindenképpen el kell kerülni. Egyáltalán a fényt.

A gumihotel nem ingyen van, de megéri

Az előrelátók, azok, akik hosszú távon tudnak gondolkodni, nem otthon tartják a gumikat, hanem egy gumihotelben. Mégpedig a felnikkel együtt, mert az így tárolt gumiabroncs sokkal időtállóbb. Igaz, hogy akkor sincsenek kitéve komolyabb sérülésnek, amikor évente egyszer cserélik őket, hiszen a szervizekben korszerű, a gumit kímélő berendezések állnak rendelkezésre. Mégis egy-egy csere igénybe veszi a gumit, tehát jobb a felnin tartani. Persze ez is pénzbe kerül. Mint ahogy a sufni sincs ingyen, csak azt később, a gumi rosszabb minőségében, az idő előtti elhasználódásában, vagyis a gyakoribb cserében fizetjük meg, de megfizetjük.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.