fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

„Hétköznapi” elektromos autók, amikkel akár egy hosszabb, autópályás távra is megindulhatunk egyetlen töltéssel

Fehér Renault Zoe

Az autógyártók keményen ügyködnek az elektromos autók hatótávolságának növelésén, ami nem is csoda, hiszen sokan jelenleg pont a kicsi hatótávolság és a gyakori töltésekre visszavezethető állandó frusztráltság miatt idegenkednek tőlük. Persze a technológiához társított pozitív környezeti és egyéb hatásoknak köszönhetően az innovációs folyomány kétirányú, hiszen az akkumulátorok kapacitásának folyamatos fejlődését egyértelműen a villanyverdák iránti erősödő kereslet motiválja. Az energiasűrűség gyarapodásának köszönhetően pedig az e-mobilitás hatótávolsága, vagyis az egy töltéssel megtehető kilométerek száma is egyre növekszik. Pillantsunk rá két hétköznapi emberek számára is elérhető e-járgányra, amik akár autópályás távra is megindulhatnak egyetlen töltéssel!

Renault Zoe

  • Hatótáv (WLTP): 395 km
  • Ár: 10.559.000 Ft

A Renault Zoe az egyik legnagyobb múlttal rendelkező elektromos kisautó. Közel 10 éve hű szereplője az e-mobilitás piacának. A Renault egyértelműen az európai igények kielégítésére szánta, ami be is jött neki, a modell ugyanis 2020-ban több európai országban is az eladási listák élén végzett. Természetesen 2020-ra több fazonigazításon is átesett a kislány. Alapvető vonásait ugyan megőrizte, de kívülről és belülről is jelentős dizájnfrissítésen ment át. Az akkumérete jelenleg 55 kilowattóra, ebből 52 kapacitás áll a felhasználó rendelkezésére, amivel abszolút dobogós a jelenleg debütáló kategóriatársak között. Legmerészebb újítása a DC töltési alternatíva, amivel egy feláras töltőcsatlakozó segédletével már elérhető az álom teljesítmény, amivel a 395 kilométeres hAz energiasűrűség gyarapodásának köszönhetően egyre növekszik az e-mobilitás hatótávolsága, vagyis az egy töltéssel megtehető kilométerek száma.atótáv is legyűrhető.

Dacia Spring

  • Hatótáv (WLTP): 225 km
  • Ár: 6.500.000 Ft

A Dacia Spring a 2021-es év talán leginkább várt elektromos kocsija. Bár hatótávolságában, így teljesítményében nem lesz abszolút világrengető, de kedvező árfekvésével tömegek számára teszi majd elérhetővé az e-mobilitás élményét. A villanymotor teljesítménye 33 kilowatt, a forgatónyomaték 125 newtonméter. Az ECO-gombbal applikált járműben lehetőség van a hatótávolság nagyjából 10% körüli értékkel történő növelésére. Igaz, hogy ezzel az ügymenettel 100 kilométer/órára mérsékeljük az amúgy sem túl korlátlan 125 kilométer/órás végsebességet, illetve 23 kilowattra limitáljuk a teljesítményt is. A gyártás Kínában történik, ugyanis a modell itt már forgalomban van Renault K-ZE City néven, így a Renault feladata annyi volt, hogy az európai stílusirányzatokhoz és biztonsági elvárásokhoz igazítsa a remek ár-érték arányokkal rendelkező villanyverdát. Ősz környékén várható hazánkban a bárki számára elérhető változat, mi kíváncsian várjuk.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.

Tájékoztatjuk, hogy 2021.12.24. és 2022.01.02. között ZÁRVA tartunk. 2022.01.03-tól a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Üdvözlettel: KA csapata