fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Három dolog, amellyel pénzt spórolhatunk, ha van az autónkban

Egy műszaki hiba vagy egy baleset esetében az a legjobb, ha megelőzzük a bajt, viszont nem mindig rajtunk múlik, hogy ez sikerül-e. Ha pedig már megtörtént, a saját dolgunkat könnyíthetjük meg azzal, ha néhány hasznos dolgot tartunk az autónkban. Emellett több ezer forintot is megspórolhatunk.

  1. Indítókábel

Az indítókábel, hétköznapi néven „bikakábel” azt tudja, amit kevés más autós eszköz: már az első használatával visszahozza az árát. Kis internetes keresgéléssel, vagy a legközelebbi áruházban találhatunk számunkra megfelelőt. Már 1000 forint alatt is vehetünk indítókábelt, de itt is érvényes az olcsó húsnak híg a leve elv. Igyekezzünk masszívabb darabot választani, az autónk márkájához megfelelőt venni. Ebben segít a használati utasítás vagy egy megbízható autószerviz. Amint először lerobban a városban, és nem kell taxit hívnia a bikázáshoz, azonnal ezreket spórol majd meg.

  1. Telefontöltő

A szivargyújtóról működő telefontöltő ma már alapfelszereltség kell, hogy legyen az autónkban. A telefonok akkumulátorai sokszor a legrosszabb esetben merülnek le, a GPS-ek pedig olyan sebességgel „szívják le” az akksikat, hogy nehéz kiszámolni, meddig elég még a képernyőn megmaradt egy csík vagy pár százalék. Ilyen töltőt a benzinkutakon és az áruházakban is vehetünk, előbbiben pár ezer forintért, utóbbiban kicsit olcsóbban. Aki ráérős, rendelhet az interneten, így akár ezer forint alatt megúszhatja a dolgot.

  1. Üzemanyag

Járt már úgy, hogy azt érezte, csak a jóisten segítségével jut el a következő benzinkútig? Esetleg hogy ismeretlen terepen fogalma sem volt, mikor jön a következő töltőállomás, ezért az egész utazás idegeskedéssel járt? Ha van a csomagtartóban egy erre alkalmas tárolóeszközben öt, vagy akár csak két liter üzemanyag, sok gondot előzhet meg, emellett ad egy biztonságérzetet a tudat, hogy ha megáll az autó, még pár kilométert biztosan továbbmehet a tartalékba bekészített üzemanyaggal.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett. Üdvözlettel: KA csapata