fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Gyors autók, amikről nem is gondolná, hogy olcsók

Azok, akik valamilyen különleges és gyors autóra vágynak, nincs könnyű dolguk, hiszen a gyors és csúcstechnológiás autók általában igen költségesek. Persze az átlagos autókkal sincsen baj, viszont ezekből hiányzik a lóerő. A sportautók rendelkeznek a legjobb lóerővel, viszont ezek nagyon drágák és a legtöbb embernek nem határtalan a pénztárcája. Van viszont néhány olyan autó, ami igen gyors, és ezekről senki sem gondolná, hogy igazából megfizethetőek.

2015 Ford Mustang GT, 2015 Honda Accord Coupe

A 2015 Ford Mustang GT például egy megfizethető, de mégis igen gyors autó. Fél évszázadon keresztül a Mustang autók uralták az autók piacát ha a megfizethető autókról volt szó. A Ford Mustang GT is ebbe a kategóriába tartozik, és ami a sebességet és a lóerőt illeti, néha egy-egy sportautót is könnyen helyben hagyna. A Ford Mustang GT egy agresszív kinézettel és elegáns belsővel rendelkezik. A 2015 Honda Accord Coupe főleg a sportautók szerelmeseinek kedvez, ráadásul azok is bátran beszerezhetik akik a környezetbarát vezetést kedvelik. Az autó 278 lóerős, így igen gyors, tehát a gyorshajtás szerelmeseinek kedvez ez az autó. A Honda tehát ezzel az autóval egyáltalán nem nyúlt mellé.

2015 Subaru WRX, Nissan 370Z, Hyundai Genesis R-SPEC

A 2015 Subaru WRX 268 lóerős, sportos vonalakkal rendelkező autó, ami a Subaru minőségét hordozza magán. Szinte semmi nincs ami ne lenne megtalálható a Subaru WRX-ben, ráadásul ez egy megfizethető autó ahhoz képest hogy milyen gyors és hogy milyen szépek a vonalai. Az autónak megvan az ereje és a berendezése is hozzá, hogy sokáig élvezhesse az utakon. A Nissan 370Z-nél kevés megfizethetőbb erős autó van, ráadásul ez a típus minden évben egyre jobb lesz. A Nissan 370Z minden igényt kielégít és ha szereti a gyorsaságot, akkor önnek ez az autó való. Ha szeretne egy kicsit többet költeni, akkor nagyobb erőt és teljesítményt is élvezhet, főleg mivel az autó nulláról 60-ra mindössze 5 másodperc alatt képes felgyorsulni. Ezen kívül a Hyundai Genesis R-SPEC autót is érdemes megemlíteni, ami egy villámgyorsan gyorsuló autó, sportos vonalakkal, ráadásul tökéletesen visszaadja a régi sportautók tulajdonságait. Az autó ereje igen lenyűgöző, ráadásul igen megfizethető is, ezért ha ön is egy sportautót szeretne vásárolni de nem sokat költene, akkor ezen a Hyundai autón érdemes elgondolkodni, hiszen tükrözi a sportos vonalakat.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.

Tájékoztatjuk, hogy 2021.12.24. és 2022.01.02. között ZÁRVA tartunk. 2022.01.03-tól a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Üdvözlettel: KA csapata