Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Gyors autók, amikről nem is gondolná, hogy olcsók

Azok, akik valamilyen különleges és gyors autóra vágynak, nincs könnyű dolguk, hiszen a gyors és csúcstechnológiás autók általában igen költségesek. Persze az átlagos autókkal sincsen baj, viszont ezekből hiányzik a lóerő. A sportautók rendelkeznek a legjobb lóerővel, viszont ezek nagyon drágák és a legtöbb embernek nem határtalan a pénztárcája. Van viszont néhány olyan autó, ami igen gyors, és ezekről senki sem gondolná, hogy igazából megfizethetőek.

2015 Ford Mustang GT, 2015 Honda Accord Coupe

A 2015 Ford Mustang GT például egy megfizethető, de mégis igen gyors autó. Fél évszázadon keresztül a Mustang autók uralták az autók piacát ha a megfizethető autókról volt szó. A Ford Mustang GT is ebbe a kategóriába tartozik, és ami a sebességet és a lóerőt illeti, néha egy-egy sportautót is könnyen helyben hagyna. A Ford Mustang GT egy agresszív kinézettel és elegáns belsővel rendelkezik. A 2015 Honda Accord Coupe főleg a sportautók szerelmeseinek kedvez, ráadásul azok is bátran beszerezhetik akik a környezetbarát vezetést kedvelik. Az autó 278 lóerős, így igen gyors, tehát a gyorshajtás szerelmeseinek kedvez ez az autó. A Honda tehát ezzel az autóval egyáltalán nem nyúlt mellé.

2015 Subaru WRX, Nissan 370Z, Hyundai Genesis R-SPEC

A 2015 Subaru WRX 268 lóerős, sportos vonalakkal rendelkező autó, ami a Subaru minőségét hordozza magán. Szinte semmi nincs ami ne lenne megtalálható a Subaru WRX-ben, ráadásul ez egy megfizethető autó ahhoz képest hogy milyen gyors és hogy milyen szépek a vonalai. Az autónak megvan az ereje és a berendezése is hozzá, hogy sokáig élvezhesse az utakon. A Nissan 370Z-nél kevés megfizethetőbb erős autó van, ráadásul ez a típus minden évben egyre jobb lesz. A Nissan 370Z minden igényt kielégít és ha szereti a gyorsaságot, akkor önnek ez az autó való. Ha szeretne egy kicsit többet költeni, akkor nagyobb erőt és teljesítményt is élvezhet, főleg mivel az autó nulláról 60-ra mindössze 5 másodperc alatt képes felgyorsulni. Ezen kívül a Hyundai Genesis R-SPEC autót is érdemes megemlíteni, ami egy villámgyorsan gyorsuló autó, sportos vonalakkal, ráadásul tökéletesen visszaadja a régi sportautók tulajdonságait. Az autó ereje igen lenyűgöző, ráadásul igen megfizethető is, ezért ha ön is egy sportautót szeretne vásárolni de nem sokat költene, akkor ezen a Hyundai autón érdemes elgondolkodni, hiszen tükrözi a sportos vonalakat.

Jelentkezzen be szervizünkbe!