Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Elhagytam az autó rendszámát, mit tegyek?

Elhagytam az autó rendszámát, mit tegyek? Ha nem is gyakran, azért egyáltalán nem olyan ritkán hallani az elkeseredett kérdést, amire a gyors válasz nem is arról szól, hogy mit kell tenni, (arról később) hanem arról mit nem. Nos, közlekedni rendszámtábla nélkül eszünkbe se jusson!

Ha elhagytam az autó rendszámát irány a hivatal

Elhagytam az autó rendszámát, mit tegyek – segélykérő kiáltást hallva és tudva, hogy rendszámtábla nélkül a kocsival egy métert sem szabad és nem is érdemes megtenni, a választ nagyon körültekintően és részletesen fogalmazzuk meg. A megrongálódott, elhasználódott – de még azonosítható – rendszámtábla utángyártása a közlekedési igazgatási hatóság engedélyével történhet csak meg – ha esetleg valakinek a házi rendszámtábla készítésének a gondolata megfordult volna a fejében, azonnal verje azt onnan ki. Az eljárást csak és kizárólag a jármű tulajdonosa, vagy annak felhatalmazottja indíthatja el.

Milyen dokumentumokra van szükség

Az elhagytam a rendszámot, mit tegyek embertársainknak melegen ajánljuk az alábbi forgatókönyv részletes és pontos betartását, hogy ne kelljen a rendszám elvesztése után még egyéb okból is bosszankodniuk. Vagyis az új rendszámtábla legyártásának kérelméhez forgalmi engedélyt, a forgalmi engedély illetékének megfizetését tanúsító igazolást, a rendszámtábla, valamint az érvényesítő címke igazgatási szolgáltatási díj befizetéséről szóló igazolást, valamint egy a rendszámtábla elvesztéséről, ellopásáról, megsemmisüléséről, megrongálódásáról, elhasználódásáról szóló jegyzőkönyvet kell csatolni. Minden másra ott van a MasterCard, vagy a bugyelláris, mert a rendszámcsere nem olcsó mulatság.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.